Sztárok mellé photoshoppolja magát Average Rob

  Zseniális képek, rengeteg humorral

   

  01 nyito.jpg

  A közösségi média imádja, amikor a kreativitás humorral is párosul, így nem túl meglepő, hogy Average Rob posztjai tarolnak az internet világában. Egy középszerű srác, Belgiumból – így hirdeti magát, a nevével is hasonló módon játszó grafikus, aki kis túlzással világhírnévre tett szert az utóbbi 1-2 évben.
  Average Rob lényegében sztárok, illetve híres filmjelenetek képeire szerkeszti oda magát úgy, mintha ő is részese lenne dolgoknak. A dolog pikantériája azonban a legtöbb esetben nem is maga a Photoshop munka, hanem az ötlet, és a rendkívül humoros megvalósítás úgy, hogy az alapfotó teljesen új értemet nyer.
  Rob egyébként humorosan azt vallja, hogy a fotók eredetiek, és csak az irigyek mondják rá, hogy Photoshoppal készültek, és ha ezt el persze nem is hiszi az ember, mindenképpen dicséret illeti a munkáit. Robról ily módon megtudhattuk, hogy nagyszerű barátságot ápol Barack Obamával, de autózgatott már Eminem-mel, kosármeccsen járt Jay Z-vel, szaunázott David Beckham-mel vagy csobbant már közösen egy hideg tóban Justin Bieberrel.
  A hasonló munkák esetében rengetegszer felmerül a szerzői jogok kérdése, azonban azzal, hogy Rob saját arca is szerepel a képein, a kiváló personal branding mellett saját munkáját védi, hiszen könnyedén felismerhető az alkotó, így mások számára jóval nehezebb ellopni, és sajátként feltüntetni az általa készített kreatív képeket.
  Rob egyébként az utóbbi időben már összevágott videókat is készített, így kerül kellemetlen helyzetbe Leonardo DiCaprioval vagy Cristiano Ronaldoval.
  Ha tetszenek a videók, vagy az általunk lentebb összegyűjtött fotók, mindenképpen látogassatok el a grafikus Facebook oldalára vagy Instagram csatornájára.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg

  10.jpg

  11.jpg

  09.jpg