Szakemberek gyors toborzása az Adobe Sign segítségével

  Az információs és kommunikációs technológiai piac (ICT) játékosaként, a Data#3 tudja, hogy milyen fontos, hogy a profi ICT-k gyorsan és egyszerűen fenntartsák a versenyelőnyüket. A papíralalpú folyamatok miatti toborzási lehetőségeket elmulasztása miatt, a Data#3’s erőforrás részlege bevezeti az Adobe Sign-t, a Salesforce-szal integrálva.

  A toborzók e-mailben szerződéseket küldenek a jelentkezőknek és megvárják, hogy kinyomtassák, aláírják majd pedig beszkenneljék azokat, majd pedig e-mailben vagy pedig postai úton visszaküldjék nekik. Ez a folyamat több napot is igénybe vehet. Az Adobe Sign és a Salesforce CRM rendszer integrált használatával, a szerződés feldolgozás innentől kezdve egy egyszerű 2-kattintásos folyamat, amely 98%-al hatékonyabb a korábbiakhoz képest.

  “Nagyjából 20-30 nyitott funkció érhető el egyszerre, a papírmunka mennyiségének a kezelése egyre nehezebbé vált,” nyilatkozta Tash Macknish, Data#3 Csoportigazgató – a Szervezetfejlesztés és Emberi Erőforrás részlegtől. “Bármilyen szerződésmódosításhoz a dokumentum egy másik verziója szükséges, ami jelentős késedelmet eredményez. Bizonyos esetekben a szerződéseket véglegesítés előtt akár 10-szer is oda-vissza kell küldeni. Az új szolgáltatással a szerződés munkavállalónak való elküldése és beérkezése 2 percen belül megvalósul.”

  Az Adobe Sign bevezetését követően a Data#3 becslése szerint a HR dolgozók heti 20 órával kevesebbet foglalkoznak a szerződések adminisztrálásával és egyéb kötelező területekkel.
  Az Adobe Sign mezőérvényesítési funkciójával jelentős mértékben csökkentek az adatbeviteli hibák. Ezzel egyidejűleg a vállalat pénzt takarít meg a papírral, nyomtatással, dokumentumtárolással és fájlkezeléssel kapcsolatban.

  Az új e-aláírási munkafolyamat elősegíti a bizalmas, kényes információk védelmét, amelyeket a munkavállalói szerződések tartalmaznak, például a bankszámlaszám. Ezeket a személyes adatokat, csak azok a részlegek láthatják, amelyeknek szüksége van az adott információra. Az erőforrás és HR osztály sikere, azt jelenti, hogy a vállalat felderíti, hogy az Adobe Sign használatával a további manuális folyamatok mennyire korszerűsíthetők.