PDF űrlapok automata kitöltése

Új PDF űrlapok adatait feldolgozó termékek jelentek meg: a Universe Software programja adatokat illeszt be az Adobe Acrobat PDF formátumú űrlapokba, miközben a Synapsis is aktualizálta hasonló űrlapkitöltő alkalmazását.

A Universe Software kiadta a pdf-FieldMerge 3.2-es verzióját

A pdf-FieldMerge program segítségével a felhasználók adatokat tudnak egy adatbázisból vagy egy táblázatból beimportálni PDF űrlapokba, majd ezekből egy vagy több PDF fájlt készíthetnek. A program az adatok importálását a háttérben végzi, de akár a felhasználók is elindíthatják a pdf-FieldMerge programot és manuálisan is kitölthetik az űrlapokat.

A Synapsis kiadta a SNAP-EE 5.1 verzióját

A Synapsis LLC aktualizálta a SNAP-EE adatgyűjtő alkalmazását, ami a PDF formátumot használja a weboldalakról, intranetről és adatbázisokból származó adatok összegyűjtésére és biztonságos tárolására.

Ez az új verzió javított adminisztrátori és konfigurációs lehetőségeket tartalmaz, és a felhasználók most már tetszésük szerint maguk tölthetik ki a mezőket, vagy közvetlenül adatbázisból is dolgozhatnak.

Forrás: PDFzone

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram