Pantone színek a zsebedben!

  A Pantone Connect egy új digitális platform, ami bárhonnan elérhető, és több mint 15 000 Pantone színnel, színrögzítő eszközzel, egyéni palettával és még számtalan új funkcióval rendelkezik.

  leadkep_18.png

   

  A Pantone Connect egy olyan platform, amely a tervezők számára hozzáférést biztosít a digitális Pantone színekhez és a hasznos funkciókhoz. Az intelligens paletták létrehozásához, megosztásához és mentéséhez hasznos eszközökkel teli alkalmazás segíti a tervezőket a színválasztás, a színkommunikáció és a tervezési folyamat korszerűsítésében, a színválasztás pontosságában és időmegtakarítást is eredményez.

   

  kep1_16.png

   

  Magában foglalja a fizikai színminták illesztését a Pantone színekhez, a paletták létrehozását és elrendezését a design projektekhez, valamint a Pantone színek alkalmazását a design fájlokon.

   

  kep2_12.png

   

  Emellett természetesen az sem elhanyagolható, hogy kreativitásra ösztönöz, biztosítja a következetességet és a pontosságot a márkaépítésben, tervezésben és talán a legegyszerűbb módja annak, hogy a piac szempontjából releváns, keresett Pantone színeket a tervezési munkafolyamatba illesszük.

   

  kep3_6.png

   

  Persze erről a sok pozitívumról leghitelesebben maguk az alkotóművészek tudnak nyilatkozni:

   

   

  A Pantone Connect elérhető az Adobe Extension Marketplace-en, az App Store (iOS) és a Google Play (Android) alkalmazásokban. További információkat itt találsz!