Nyerjen InDesign Magazine előfizetést!

Az InDesign Magazine angol nyelven kéthavonta megjelenő periodika, amely csak PDF formátumban letölthető a www.indesignmag.com címről. A bemutatkozó szám ingyenesen letölthető. Ha a bemutató szám megtetszett, 79 dollárt kell fizetnünk az 1 éves előfizetésért, mely persze interneten keresztül történik így erre alkalmas bankkártya szükséges hozzá. Minden számban tippek, trükkök, segédletek és "időspóroló-technikák" találhatók, segítve ezekkel az InDesign felhasználók munkáját.

A Creativepro.com egy mindenre kiterjedő online forrása a híreknek, információknak, ismertetőknek és a kreatív munkát megkönnyítő írásoknak. Legyen Ön is tagja egy professzionális felhasználókból, dizájnerekből álló csapatnak, regisztrálja magát a www.creativepro.com webcímen és hozzáférést kap képek, grafikák, szoftverek és egyéb érdekes, fontos és hasznos újdonságok tölthez. Közzé teheti saját munkáit, elgondolásait akár csak azért, hogy láttassa magát, vagy hogy információt nyújtson az önhöz hasonló kreatív elméknek.

Kapcsolódó linkek
InDesign Magazine
Creativepro.com

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram