Mi mindenre jó a Wacom One? – Wacom webinár

  A Wacom One csupán egy a Wacom számos tablete közül, melyek mindegyikéről rekord hosszúságú cikkeket lehetne írni. Ám most csak a One-ra koncentrálva összeszedtünk nektek pár videót, melyekben a Wacom kreatív grafikusai a tabletben rejlő lehetőségek kiaknázását mutatják be.

  Az alábbi webinárok nem a tablet általános használatáról szóló oktatóvideók, sokkal inkább az a témájuk, hogy miként lehet a Wacom One-t különböző kreatív szoftverekkel együtt használni és így a legtöbbet kihozni a tablet adta lehetőségekből.

  Elsőként Allison Olivia Moon a fotók retusálását és szerkesztését mutatja be Wacom One-on. Ezen felül különböző tippeket is ad a képek digitális manipulációjával, a színosztályozással (colour grading) és azzal kapcsolatban, hogyan találhatod meg a számodra ideális aláírást.

  Allisont érdemes a következő platformokon is követni: Instagram, Twitter, YouTube.

   

   

  A következő videóban Jeremy Sutton mutatja be absztrakt művészi stílusát, melyre sok mindent lehet mondani, de azt, hogy ne lenne egyedi, azt nehezen. Ő a videó során egy Wacom One-t használ a Corel Painterrel együtt.

  Jeremy weboldalát és Instagram oldalát az alábbi linkeken találod.

   

   

  Végül pedig az Adobe és a Wacom két termékének együttes használatát mutatja be Markus Bledowski, egy rendkívül tapasztalt animátor. A videóban Markus ismerteti az alapvetően szükséges készségeket és technikákat, melyek segítségével kiváló videókat készíthetsz egy Wacom One tablet és az Adobe Premiere Rush kreatív szoftver használatával.

   

   

  A Wacom One magyar nyelvű termékleírását itt találod!