Megjelent a Digitart Magazin májusi száma

Megjelent a Digitart Magazin májusi száma

A két havi rendszerességgel megjelenő kiadvány a hazai grafikai és tervezői piac szereplőinek nyújt célzott információt elsősorban iparági hírekről, művészetről, szoftverekről, hardverekről, és minden egyéb kapcsolódó termékről, szolgáltatásról. A kiadvány egyaránt szól a Windows, illetve a Macintosh platform felhasználóihoz, teljes körű piaci információt biztosítva olvasói számára, akiknek a számítógéppel való munka egyben művészet is.

A májusi számban elsőként került bemutatásra a hónap végén polcokra kerülő Adobe Creative Suite 2 csomag (a magyar nyelvű változat nyár végén várható). Külön oldalt szenteltek az egyes alkotóelemeknek, így bemutatva a Photoshop, az Illustrator, az InDesign és a GoLive programok számtalan újdonságát és páratlan együttműködésüket.
A Mac-rovatban az új iPhoto5 "jelesre" való vizsgázását kísérhetjük figyelemmel, valamint bővebben megismerhetjük a Keynote program második kiadását. A Trükkök rovatban tovább bővíthetjuk Flash ismereteinket a Flash-mester V. sorozatának segítségével.
Az igényes megjelenés és a nagyon jó szakmai leírások mellett a magazin ára is baráti, ami előfizetéssel majdnem a felére csökken. Ha szeretne előfizetni a magazinra itt megteheti. Mindenkinek kellemes olvasgatást!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram