Megjelent a Rebelle 5 legújabb verziója

  A Rebelle mindig is kivételesen hagyományos alkotói élményt nyújtott digitális környezetben. A legújabb kiadás, a Rebelle 5 az első olyan festőszoftver, amely hagyományos pigmenteken alapuló fizikai színkeveréssel rendelkezik.

  leadkep (2)_1.jpg

   

  Hogy megismerhessük a Rebelle 5 teljes funkciókészletét és előnyeit, érdemes egy Wacom táblán kezdenünk az alkotást. Az olyan eszközök, mint például a Cintiq Pro, a Cintiq és a Wacom One, optimális digitális festési munkafolyamatot tesznek lehetővé a művészek számára azáltal, hogy a tollat úgy használhatják a képernyőn, ahogyan az ecsetet a festővásznon. 

  A Cintiq Pro termékcsalád például olyannyira érzékeny Pro Pen 2 tollal rendelkezik, hogy a teljes nyomásérzékenységet és a kefe döntését is érzékelhetjük egy gyönyörű 4K színpontos kijelzőn. Ezáltal pedig szinte testközelből megtapasztalhatjuk a Rebelle 5 nanopixel technológiáját és festékpigmentjeit, mintha csak egy feszített vásznon gyakorolnánk.

   

   

  Jogosan merül fel az a gondolat, hogy ha még nem ismerjük a digitális művészetet, azonban hagyományos festészeti vagy rajzi háttérrel rendelkezünk, vajon milyen érzést kelt egy táblagépen alkotni? A kreatív szakemberek által magasan elismert Wacom Intuos Pro-t olyan rajzfelülettel tervezték és gyártották, amely a hagyományos festészethez hasonló érzetet, tapadást és ellenállást biztosít.

   

  kep1_3.gif

   

  A Rebelle 5 hiperrealisztikus technikái, legyen szó akrilról, olajról vagy például akvarellről, teljesen életre kelnek a Wacom táblák és tollak használatával. Közvetlenül változtathatjuk az anyagvastagságot, az akvarell diffúziót és a festékpigment színkeverését, ezáltal pedig igazán egyedi és kreatív alkotásokat hozhatunk létre.

  További információkért kattints ide!