Meghökkentő firkákkal nevetteti az embereket a Snapchat-művész

  Teljes állásban snapchattel a Geeohsnap néven alkotó grafikus

   

  01 nyito.jpg

  Fiam, te mi akarsz lenni, ha nagy leszel?
  Snapchat művész!
  Nem valószínű, hogy így kezdődött a most bemutatandó grafikus karrierje, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a Geeohsnap néven alkotó grafikus létrehozta magának a saját álommunkáját. Geir Ove Pedersen már gyermekkorában rajongott a kreatív művészetért, és habár próbált is ezen pálya felé orientálódni, alapvetően nem nagyon találta meg azt a lehetőséget, amiből meg is tud élni. Legalábbis így volt egy egészen 2014 őszéig, amikor is egy késleltetett repülőindulás miatt letöltötte telefonjára a Snapchat alkalmazást, lőtt vele egy fotót egy újságot olvasó emberről, és nekilátott rajzolni.
  A hasonló képek csak követték egymást, Pedersen pedig a Snapchat segítségével kezdett sztorikat mesélni, aminek hamarosan híre ment az online világban. Miután látta, hogy az embereknek mennyire tetszenek a munkái, még inkább erre kezdett összpontosítani, ma pedig teljes állásban Snapchat és Instagram tartalomgyártó lett belőle. Munkája során lényegében zenei fesztiválokhoz, márkabemutatókhoz, és tv és rádióműsorokhoz készít sztorikat Snapchaten és Instagramon, a megrendelők pedig fizetnek neki a tartalomért. Naponta több, mint 1 millió ember néz meg a snapjeit a „Geeohsnap” néven,, míg Instagramon 40000-en követik így a visszajelzés sosem marad el, és láthatjuk, hogy miért is tartja magát Snapchat-művésznek.
  Pedersen emellett mellékállásban szabadúszó grafikusként is tevékenykedik, az mindenesetre biztos, hogy a művészet egy igen érdekes, modern és meglepő változatát választotta magának hivatásul.
  Lentebb összeszedtük nektek néhány képét, amelyeket a Snapchat segítségével készített, de a többi munkáját is megnézhetitek, ha ellátogattok a weboldalára, vagy az Instagram csatornájára.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg

  09.jpg

  10.jpg