Megérkezett a Pesti Balhé!

  A Filmalap támogatással készülő Pesti Balhé humoros, akciódús, látványban is újat mutató filmnek ígérkezik, számos közönség kedvenc hazai színésszel a főbb szerepekben.

  A premier előtti vetítésre 2020. július 27-én kerül sor, aminek az Aréna Plaza ad otthont egy zártkörű, exkluzív, 500 fős vetítés keretében, melyen a szoftver.hu csapata is jelen lesz. Már nagyon várjuk! Vajon megtaláljátok a filmben  a Wacom táblát?

   

  TIA_0040 (1)_0.jpg

   

  A rendező, Lóth Balázs (Nincs mese, 200 első randi) első nagyjátékfilmjét két hónapon keresztül több mint 30 helyszínen forgatta a stáb. A főszerepben Petrik Andreát, Mészáros Bélát, Elek Ferencet, Inotay Ákost és Szabó Simont is láthatjuk. Utóbbi a film legvadabb jeleneteit is bevállalta, kaszkadőrök nélkül. De kisebb szerepekben is olyan zseniális színészek bukkannak fel a vásznon, mint Hegedűs D. Géza, vagy Reviczky Gábor.

   

  pesti_balhe_B1_alternative (1)_1.jpg

   

  A nagyközönség 2020. július 30-tól nézheti meg, hogy mi sül ki ebből a különleges sztorinak ígérkező fordított betöréses balhéból. Addig is figyelmetekbe ajánljuk a film előzetesét:

   

   

  Jó szórakozást kíván a filmhez a szoftver.hu csapata!