May Madness Sale - óriási Reason Studios akció!

  Érdemes lecsapni a már csak néhány napig tartó akcióra!

  A Reason Studios (régi nevén Propellerheads) elindította a May Madness Sale akcióját, ahol akár 75% kedvezménnyel is hozzájuthatunk a “kreatív szabadság hangja” jelzőt kiérdemelt Reason zeneszerkesztő program különböző verzióihoz valamint kiegészítőihez!

  Miért érdemes kihasználnunk ezt a lehetőséget?

  A Reason platform a kreatív zenei eszköztárának köszönhetően fantasztikus minőségű hangszerek és effektek, MIDI Playerek sokaságával segített a kreatív ötletek könnyed kidolgozásában. Egy időben viszont sokan ódzkodtak a platformtól annak zártsága miatt. A Reason Studios a felhasználói igényekre reagálva ezért a nyitás mellett döntött.

  Ennek első lépése a Reason 9.5-nél valósult meg: ezóta már külső VST / AU hangszerek és effekt plug-inek is betölthetőek a Reason-be, így legyen szó bármilyen VST / AU hangszerről, vagy akár külső hardver szintetizátorról, ezek mind könnyedén integrálhatóak bármilyen professzionális vagy otthoni stúdió zenei munkafolyamatába.

   

   

  Itt azonban nem állt meg a fejlesztés, s nemrég a ReasonStudios fejlesztői a legtöbbet kért felhasználói igényt is megvalósították: bármilyen VST / AU digitális audio szekvencerbe (DAW) tetszőleges számba betölthetjük a Reason Rack Plug-in nevű instrumentet, ami gyakorlatilag egy komplett Reason hangszerestől, effektestől, MIDI Playerestől. Így mostanra a szoftver teljesen átjárható lett, s az összes fő DAW platformon elérhetővé vált a kreatív Reason hangzás, annak teljes arzenáljával.

   

   

  Egy ideig a professzionális AVID Pro Tools felhasználók is kimaradtak a Reason által nyújtott kreatív lehetőségek garmadájából, mostanra viszont ez is már csak múlt idő: a Reason Rack Plug-in a 11.3-as verziótól immár az újdonságot jelentő AAX verzióban is elérhető, így az ipari sztenderdet képviselő Pro Tools a Reason-el karöltve járul hozzá a zenei kreativitás kimaxolásához. Mindez ráadásul a Reason csomag része - teljesen ingyen!

   

   

  A sikeres CodeMeter alapú másolásvédelemnek köszönhetően az utolsó tört verzió a Reason 5-ös volt, jelenleg pedig már a 11-es verziónál járunk, így crackelt verzióval már régóta nem számolhatunk. A legális verzióra váltás mellett szól az is, hogy a legújabb verzió már funkcionalitásban, a hangszerek, effektek számában valamint megbízhatóságban fényévekkel előzi a régit!

  A Reason Suite 11 20%-kal, a Reason 11 23%-kal olcsóbban beszerezhető, de akinek bármilyen régi (akár dobozos) Reason-je van, az is most 34%-kal olcsóbban frissítheti a régi verzióját a legújabbra. A program mellett az Instrument, Effects, Sounds és Players kategória szinte minden termékét jelentős kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, melyekről egyébként rövidesen cikksorozatot is indítunk.

  Az akciós árak természetesen nálunk is érvényesek, viszont érdemes sietni, mert az akció már csak néhány napig tart! Ha valaha is komolyan gondoltál már a jogtiszta Reason alkalmazás beszerzésére, akkor itt az idő, ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget!