Maradj otthon és légy kreatív!

  Magyar grafikusok különleges lényei lepték el Budapest kiürült ikonikus helyszíneit.

  veress_nikoletta_hypeandhyper-1280x851.jpg

  Fotó: Veres Nikoletta - Váci utca

   

  Az új koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére az otthon maradás jelenleg a leghatékonyabb és szinte az egyetlen módszer, amit tehetünk. Ezt szerencsére egyre többen megértik, és az emberek igyekeznek a lehető legkevesebbet érintkezni másokkal. Azonban ennek, valamint a turizmus visszaesésének köszönhetően mára az ország, különösen a főváros egyébként forgalmas közterületei is szinte teljesen elnéptelenedtek.

  A Hype and Hyper dizájn- és életmód magazin a korona helyzetből kiindulva létrehozott egy sorozatot, ahol magyar grafikusok mutatkozhatnak be és mutathatják meg alkotásaikon keresztül a karanténból adódó élethelyzeteket, szituációkat. A kezdeményezés a #stayhomecreative nevet kapta, és a most bemutatásra kerülő sorozatban a magazin arra kérte az alkotókat, hogy élesszék újra a város kiüresedett tereit, és töltsék meg színekkel, formákkal, saját vizuális világukkal és lényeikkel. Az alapot Soós Bertalan csodálatos fotói biztosították.

  Az eredmény igazán szórakoztató lett, íme néhány példa:

   

  RebakTamas_hypeandhyper-1-1280x854.jpg

  Fotó: Rebák Tamás - Kelenföld

   

  MartosJuli_hypeandhyper-1280x852.jpg

  Fotó: Martos Júlia - Váci utca

   

  BanyaiZsofia.jpg

  Fotó: Bányai Zsófia - Erzsébet tér

   

  pajorhanna_hypeandhyper-1280x854.jpg

  Fotó: Pajor Hanna - Erzsébet tér

   

  DankoEvelin_hypeandhyper-1280x851.jpg

  Fotó: Dankó Evelin - Id. Antall József rakpart

   

  A teljes szériát ide kattintva nézhetitek végig, illetve a #stayhomecreative további ötletes sorozatait pedig a linkre kattintva!