Már elérhető a Photoshop legújabb frissítése iPadre!

  A 2019-es indulás óta az Adobe csapata keményen dolgozik azon, hogy még tökéletesebbé, jobbá tegyék az iPaden futó Photoshopot. A legújabb, idei frissítést úgy alkották meg, hogy minden igényt kielégítsen. Mutatjuk a részleteket!

  leadkep (2)_1.png

   

  A kategóriájában legjobb Photoshop technológia, a felhőalapú PSD-k hordozhatósága és az Apple Pencil erejének kombinációja révén, minden eddiginél egyszerűbb az alkotás, bárhol is törjön ránk az ihlet. Most pedig az idei frissítéssel a munkafolyamatok is egyszerűsödtek!

  Az Adobe fejlesztői csapata arra összpontosított, hogy lehetővé tegyék, hogy egyetlen koppintással számos beállítást elvégezhessünk, legyen szó a háttér eltávolításáról vagy például a mesterséges intelligencia használatáról!

   

  kep1 (7)_0.jpg

   

  Az egyik legfontosabb újítás, hogy a Content-Aware Fill, ami a Photoshop egyik legnépszerűbb funkciója, mostantól elérhető az iPades verzióban is. Egyetlen érintéssel elérhető a tartalom kitöltés, amely a mesterséges intelligencia segítségével például eltünteti a zavaró tárgyakat a háttérben, vagy kitölti az üres tereket a tartalom alapján.

  Szintén kiemelhető, hogy mostantól a Select Subject is elérhető az iPades verzióban. Ez a funkció szintén rendkívül hasznos és népszerű a felhasználók körében. Segítségével egy kattintással eltüntethetjük a témánk hátterét, és egy teljesen új környezetbe helyezhetjük azt. Ráadásul a 2022-es frissítésnek köszönhetően, a mesterséges intelligencia segítségével a program érzékeli, ha emberek állnak a fotó középpontjában, és sokkal precízebben, finomabban választja le az adott karaktert a háttérről, a ruhák gyűrődéseit, vagy például a hajszálakat figyelembe véve.

  A további tudnivalókért kattints ide!