Magyar művész készíti a BMW első podcast sorozatát

  Hatalmas öröm, ha egy ilyen nagy autógyártó cég kreatív podcast sorozat indítására adja a fejét, hát még ha mindezt egy magyar művész illusztrálhatja, szóhoz sem jutunk. Egy biztos, a nagyvárosi autós sci-fi történet már most lázba hozza a kreatív világ és a podcast szerelmeseit.

  leadkep (3)_0.png

   

  Brunszkó 'Nikon One' László évről évre lenyűgöz minket menő illusztrációival, legyen szó poszterekről, vagy Magyarország tájainak élővilágáról - amivel egyébként a Highlights of Hungary kreatív különdíját is bezsebelte. A graffitis múlttal rendelkező grafikus-illusztrátor rendszerint meglep minket,  munkái mégis egységes és letisztult képet mutatnak.

  Legújabb alkotás-sorozatát nem kisebb cég, mint a BMW jegyzi, akiknek hatrészes poscast sorozatát illusztrálta.

  A történet szerint egy fiatal újságíró lány 2063-ban ébred fel 30 éves álmából, amit büntetésként szabtak ki rá, férje meggyilkolásáért. A világ persze rengeteget változott, és ő ebben a számára idegen környezetben próbálja ártatlanságát bizonyítani.

  Az első részt itt lehet meghallgatni:

   

   

  NikonOne elmondása szerint rövid briefek alapján készítette az illusztációkat, és a projekt során szinte teljesen szabad kezet kapott. Íme néhány kép az elkészült munkákból:

   

  kep1 (3)_0.png

  kep2 (1).png

  kep3_0.png

  kep4_1.png

  kep5.png

   

  A teljes sorozatot a linkre kattintva tudjátok meghallgatni, itt pedig megnézhetitek Nikon One csodálatos illusztrációit!