Letölthető az Adobe Reader 7.0-s változatának Linux alá fejlesztett verziój

Az Adobe elérhetővé tette FTP-szerverén az Adobe Reader kifejezetten a nyíltforrású operációs rendszer alá fejlesztett 7-es változatát.

Az Adobe már az év elején hozzáférhetővé tette a linuxos verzió bétáját, tesztelési célokból. A regisztrációt azonban nagyon hamar le kellett állítania, olyan sokan akarták kipróbálni a PDF file-ok megnyitására használható ingyenes szoftvert. A minap azonban mindenki számára letölthetővé vált a végleges alkalmazás.

Változások a korábbi verziókhoz képest
A Desktoplinux.com webhely elemzése szerint az 5.0.10-es változat azon funkciója, melynek révén egérrel ki lehetett jelölni egy szövegrészt és azt be lehetett illeszteni egy másik dokumentumba, eltűnt. Nem túl sok vizet zavar, hogy megjelent egy kicsiny reklámdoboz a szoftver jobb felső sarkában, ezzel az Adobe nyilván a Windows-os változatnál már megszokott hirdetési formát kívánja bevezetni. Ezeken túl egy fontosabb funkciót is igénybe lehet immár venni: közvetlenül az alkalmazásból lehet webes keresést kezdeményezni, anélkül, hogy ahhoz taskot kellene váltani.

Forrás: Terminál

Kapcsolódó linkek
Desktoplinux.com
PDF Zone

Az Adobe Reader 7 Linuxos verziójának .TAR állománya (40 Mbyte) innen tölthető le.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram