Különleges webshopban böngészhetünk a jövő bútorai között!

  A JCP UNIVERSE hétköznapi tárgyakat alakít át úgy, mintha egy elképzelt alternatív valóságból származnának. Most pedig újonnan indult digitális boltjukban ezeket be is szerezhetjük!

  leadkep_56.jpg

   

  A futurisztikus olasz design brand, a JCP Universe nem konvencionális márka, túlmegy a szokásos kereskedelmi kereteken, túllép a piaci trendeken és az ismerős stílusok egyszerű variációit egyedi darabokra cseréli. A márka mindig is arra törekedett, hogy a kultúrát eljuttassa a tömegekhez és összemossa a művészet és a design közötti határokat. Tárgyaik az ember bolygóra gyakorolt hatására hívják fel a figyelmet azáltal, hogy megjelenésük azt sugallja, mintha egy másik világból származnának: a kozmikus átalakulás korszakát tükrözik. Olyan szimbolikus műtárgyak, amelyek túlmutatnak a felszínen, és megkérdőjelezik a tárgyak és az élet döntései közötti kapcsolatot, sőt feszegetik a saját perspektívánk határait.

   

  kep1_47.jpg

   

  Most a cég e-kereskedelmi részleggel bővült, ennek alkalmából pedig a teljes weboldalukat is megújították. A megreformált digitális arculatban a stúdio MILO koncepciói által berendezett tereket láthatjuk, a tárgyakat pedig többek között Richard Hutten Drobot, Matteo Cibic és Richard Yasmine tervezte.

   

  kep2_42.jpg

   

  A designbolt egy teljes részlegét bemutató webshopban most számos különleges, és egyedi tárgy közül válogathatunk, mely nem csak a dizájnrajongóknak, belsőépítészeknek keltheti fel az érdeklődését, hanem bárkinek, akit lenyűgöz a kreatívan szokatlan, futurisztikus stílus.

   

  kep3_26.jpg

   

  Azáltal, hogy a természet változékony lényegére összpontosít, miközben egyesíti az innovációt a hagyománnyal, a JCP Universe saját jellegzetes esztétikát alakít ki, hogy átalakítsa a mindennapi életünkben tapasztalt valóságot. Az alternatív világegyetem szimbolikus darabjai a képzelet eszközei számunkra, hogy tükrözzük és értelmezzük életmódunkat a tér-idő pontos pillanatában, itt a Föld bolygón.

  További információkért kattints ide!