Különleges limitált posztersorozat készült egy új sci-fi játékhoz!


A Chorus egyike volt azoknak a játékoknak, amelyet tavaly jelentettek be. A PosterSpy művészeti közösség pedig úgy döntött, pályázatot hirdet, melyben az alkotóknak a különleges látványvilágú játékból kell ihletet meríteni.


leadkep_64.jpg

 

A sci-fi játék rajongók legnagyobb örömére tavaly debütált a Chorus, ami egy űrharci lövöldözős játék, amelyben Nara, egy volt szektás bőrébe bújunk, aki egy érző AI csillagvadász segítségével szökik meg a szektából, és úgy dönt, hogy a megváltást a mindkettejüket létrehozó szekta elpusztítása jelenti.

A Fishlabs korábbi játékaihoz, például a Galaxy on Fire-höz hasonlóan, vannak alapelemek, melyből a Chorus is építkezik. Hasonlóan gyors tempójú űrlövölde, melyben a játékos még teleportációs képességekkel is rendelkezik.

 

 

A PosterSpy művészeti közösségének több mint 50 művésze nyújtotta be portfólióját a játékkal kapcsolatban meghirdetett felhívásra, melyben a sci-fi világot megragadó, és a Chorus elemeiből hangulatából építkező posztereket vártak.

Végül 6 alkotó munkáját választották ki, melyek amellett, hogy zseniálisan kivitelezett egyedi stilusú poszterek, saját interpretációjukat adják a játékhoz.

 

kep1_55.jpg

kep2_49.jpg

kep4_28.jpg

kep6_19.jpg

kep5_24.jpg

 

Az alkotások ide kattintva limitált példányszámban meg is vásárolhatók!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram