Könnyű átállás Photoshop CS-ről a CS2 változatra

Minden alkalommal, amikor az Adobe egy új verziót ad ki az Adobe Photoshop képszerkesztő programjából, az átállás a régi felhasználók számára némi időt vesz igénybe. A fejlődéssel egyes funkciók eltűnnek, átalakulnak, vagy mások jelennek meg helyettük. Az Adobe Photoshop CS2 verziója sem különbözik e tekintetben, mivel bizonyos részeket jelentősen átalakítottak benne: több eszközt eltávolítottak, új névvel láttak el, illetve voltak eszközök, amelyek meg is szűntek. Így többek között a Layer paletta is drámai változáson esett át, és a fájlböngésző funkció is alapvetően megváltozott.

Szerencsére létezik olyan megoldás, amellyel megkönnyíthetjük, egyúttal felgyorsíthatjuk az átállást: az innen letölthető PDF dokumentum részletesen tárgyalja a CS és a CS2 verzió közötti különbségeket. Megtudhatjuk azt is, hogy mi történt több olyan funkcióval, amelyet a Photoshop előző változataiból ismerhetünk. A fájl Ben Willmore új, angol nyelvű "Photoshop CS2: Up to Speed book" című könyvéből származó, ingyenesen letölthető kivonat. Maga a könyv természetesen ennél nagyobb terjedelemben tárgyalja a CS2-re való átállás kérdéseit.

Forrás: Digital Mastery

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram