Így születnek újjá a rajzfilmkarakterek

  Érdekes sorozat egy fiatal grafikushölgytől

  01 nyito.jpg

  Az elképesztő digitális technológiai fejlődésnek köszönhetően az animációs filmek textúrájukat tekintve gyakran vetélkednek a valódi kamerával rögzített filmekével, azonban a szereplők létrehozása és kidolgozása során az alkotók mindig figyelnek arra, hogy a vonások kellően elnagyoltak legyenek, így barátságosabbá, szerethetőbbé téve a karaktert amellett, hogy az egyéb tulajdonságai is tükröződjenek a vonásain. Ezzel együtt sokaknak eszébe jut, hogy milyen is lehetne egy-egy karakter a valós életben, és habár láttunk már hasonló témában készült grafikákat, a most bemutatandó valamelyest még is csak eltér az eddigiektől.
  Tatiana egy 19 éves hölgy, aki saját bevallása szerint az Új-Zéland közelében található, de ausztrál fennhatóság alá tartozó Norfolk szigeten él és alkot. A szigeten mindössze 2000-en laknak, így a szokatlan hírnév már önmagában is meglepő, ha pedig hozzávesszük, hogy a hölgy autodidakta módon, saját magát tanítva foglalkozik a digitális művészettel, a rajzfilm szereplőket újragondoló sorozatát talán még komolyabban vesszük.
  Tatiana imádja a rajzfilmek és az animációs filmek világát, a hölgy karakterekkel pedig gyakran szeret azonosulni, éppen ezért jutott eszébe, hogy megrajzolja őket úgy, mintha a való világban is léteznének. Az elkészült képek, amelyeken találkozhatunk többek között a Jégvarázs Elzájával vagy éppen a ’90-es évek végén világhírű Sailor Moon sorozat főszereplőjével, hangulatukat tekintve kifejezetten hasonlóak, azaz a hölgy saját stílusát tükrözik, összességében pedig kifejezetten szép munkákról van szó.
  Összeszedtünk nektek néhány ismerteb karaktert a sorozatból, de az összeset megnézhetitek, ha ellátogattok a grafikus hölgy artstation oldalára.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg

  09.jpg