Így néznének ki a Trónok Harca szereplői a mesterséges intelligencia szerint

  Egy digitális művész az IA-t segítségül hívva megmutatja, hogyan néznének ki a híres franchise szereplői a könyvsorozat alapján.

  leadkep (1)_4.png

   

  Ki ne hallotta volna ezt a mondatot: "a könyv sokkal jobb, mint a film". Az állításban egy csomó igazság van, mivel, mikor olvasunk, teljesen a saját fantáziánkra hagyatkozva alkotjuk meg a karaktereket, a tájakat, az épületeket, mely egy fantasztikus világot tud kialakítani a képzeletünkben. Egy hosszú könyv, vagy akár egy könyvsorozat elolvasása után a belőle készült filmet, vagy sorozatot sokszor sokkoló lehet megnézni, mivel mi teljesen máshogy képzeltük a dolgokat. Aki olvasta a Trónok Harca könyveket, az pontosan tudja, hogy az ottani leírások alapján egyes karakterek nem igazán úgy néznek ki a képernyőn, mint ahogy a könyvben írnak a kinézetükről.

  Amikor 2011-ben a Trónok harca megjelent a tévé képernyőjén, azonnal hatalmas sikert aratott. Szinte az egész világ a képernyőkre tapadt, hiszen mindenkit beszippantott a zseniális George RR Martin által teremtett magával ragadó világ. Az egyik legnagyobb erőssége a sorozatnak a tökéletes szereplőgárda volt, azonban a karakterek kinézetét illetően volt némi eltérés a könyv és a sorozat között.

  MsBananaAnna digitális művész és modell úgy döntött, hogy a mesterséges intelligenciát segítségül hívva, megpróbálja életre kelteni karakterportré rekonstrukcióival George RR Martin eredeti elképzeléseit. Persze nem véletlen a választott téma, hiszen maga az alkotó is imádja a szériát.

   

  daenerys Targaryen.jpg

  (Daenerys Targaryen)

   

  Tyrion Lannister.jpg

  (Tyrion Lannister)

   

  Sansa Stark.jpg

  (Sansa Stark)

   

  "Hatalmas rajongója vagyok a könyveknek és a tévéműsor korábbi évadainak. Bár a végével én sem voltam elégedett.” Arra a kérdésre, hogy melyik házhoz szeretne legszívesebben tartozni, azt válaszolta: "Őszintén szólva, azt mondanám, hogy szívem szerint Stark lennék, bár tudjuk, mi történt velük…”

  A könyvben vannak olyan karakterek, akiket például be sem mutattak a sorozatban. A könyvben lévő leírások és a mesterséges intelligencia segítségével létrehozott alkotások hasonlítanak a szereplőgárdára, míg néhányuk meglepően eltérő.

   

  Cersei Lanister.jpg

  (Cercei Lannister)

   

  Arya Stark.jpg

  (Arya Stark)

   

  Jaime Lannister.jpg

  (Jamie Lannister)

   

  Brienne Of Tarth.jpg

  (Brienne of Tarth)

   

  További képekért katt ide!