Így nézhettek ki gyerekként a '80 -as és '90 -es évek sztárjai

  Egy Photoshop művész a mesterséges intelligencia segítségével megfiatalította a '80 -as és '90 -es évek hírességeit. Lássuk, hogyan is nézett ki Tina Turner, Michael Jackson, vagy például Madonna kisgyermekként.

  Leadkep_Meg Ryan.jpg

   

  A mai, fiatalabb generáció talán nem is ismeri a '80 -as és '90 -es évek legsikeresebb hírességeit, vagy sokuk emlékezetében kissé homályos lehet róluk a kép. Most Hidreley Diao, a Bored Panda egyik állandó művésze kicsit felfrissíti az emlékeket.

  A művészt az elmúlt évtizedek hangulata és nosztalgiája inspirálta arra, hogy megalkossa ezt a különleges sorozatot. És persze a kíváncsiság. Valóban sokakban felmerülhet a kérdés, vajon hogyan nézhettek ki azok a világsztárok, akik szerves részét képezték ennek az ikonikus korszaknak, azelőtt, mielőtt mindenki ismerhette volna őket. Vajon milyen gyerekek voltak?

  Hidreley a mesterséges intelligenciát hívta segítségül, hogy elkészíthesse a portrékat és mobiltelefonos alkalmazásokon keresztül hozta létre a fotók alapjait. Ilyen például a FaceApp, a Gradient és a Remini, de a teljes valósághű eredmény elérése érdekében természetesen a Photoshop tudását is bevetette.
  “10 éve használom a Photoshopot, és már több különböző versenyen is részt vettem. Imádok játszani a hírességek képeivel. Az a tudat, hogy a digitális művészet által bármit létrehozhatunk, lenyűgöző.” - nyilatkozta a művész.

  Most pedig jöjjön néhány megdöbbentő képpár világsztárokról, akik Hidreley segítségével visszafiatalodtak:

   

  kep1 Andie Macdowell.jpg

  Andie Macdowell

   

  kep2_35.jpg

  Madonna

   

  kep3 Tina Turner.jpg

  Tina Turner

   

  kep4 Whitney Houston.jpg

  Whitney Houston

   

  kep5 Michael J. Fox.jpg

  Michael J. Fox

   

  kep6 Michael Jackson.jpg

  Michael Jackson

   

  A művész további alkotásaiért kattints ide!