Így lett gyönyörű nő a Marvel-univerzum férfiszínészeiből

  Arra biztosan mindenki kíváncsi lenne, hogyan nézne ki, ha ellenkező neműnek született volna. Egy kis digitális varázslattal ez bizony könnyen kideríthető.

  A dimenziók közötti utazásra még várnunk kell, de van valami, ami legalább annyira szórakoztató és bárki kipróbálhatja: a FaceApp.

  Már a Photoshopot sem kell megnyitnunk, ha képmanipulációs manőverre készülünk, a mobilos alkalmazás segítségével úgy alakíthatjuk át szelfijeinket vagy a másokról készült fotókat, ahogy csak szeretnénk. Öregíthetünk és fiatalíthatunk rajtuk, szomorúvá vagy boldoggá tehetjük őket, de akár azt is kipróbálhatjuk, mi történt volna akkor, ha a Marvel-filmek férfi színészei két X-kromoszómával születtek volna. Valakinek nyilván eszébe jutott ez a zseniális ötlet, ezért Vasembertől kezdve, Pókemberen át, egészen Hulkig átváltoztatta nővé a híres karaktereket.

  Tom Hiddleston (Loki) például nemcsak férfiként szívdöglesztő; Ryan Reynolds (Deadpool) hosszú szőke hajjal meglepően hasonlít saját feleségére, Blake Livelyre; Robert Downey Jr. (Vasember) viszont kissé ijesztően festene nőként.

  Így váltak tehát a macsó szuperhősök és gonosztevők finom hölgyekké:

  01_22.jpg

  01 Tom Hiddleston (Loki)

  02_32.jpg

  02 Hugh Jackman (Logan)

  03_26.jpg

  03 Ryan Reynolds (Deadpool)

  04_28.jpg

  04 Chris Hemsworth (Thor)

  05_21.jpg

  05 Mark Ruffalo (Hulk)

  06_17.jpg

  06 Chris Evans (Amerika Kapitány)

  07_13.jpg

  07 Robert Downey Jr. (Vasember)

  08_10.jpg

  08 Jeremy Renner (Sólyomszem)

  09_7.jpg

  09 Chadwick Boseman (Fekete Párduc)

  010.jpg

  010 Chris Pratt (Peter Quill)

   

  A végeredményben persze ha nagyon akarunk, tudunk hibákat találni, de egy kis Photoshop utómunkával az apróbb részletek is elsimíthatók.