Idén Januárban újra megrendezésre kerül a Magyar Marketing Fesztivál

  A tavalyi évben több mint 1300 résztvevővel megrendezett, telt házas konferencia a szervezők tájékoztatása szerint minden eddiginél intenzívebb szakmai programmal érkezik 2018. január 25-én.

  A közlemény szerint az esemény elsődleges célja a 2018-as év üzleti és marketing-trendjeinek prezentálása, vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év különböző kihívásaira.

  A fesztiválon 15 előadó - akik mindannyian az adott szakterület jeles képviselői - egyedi előadása várja a látogatókat. A központi téma: az előttünk álló évre javasolt különböző marketingeszközök, módszerek és megoldások ismertetése, melyek használatával a vállalkozások fejlődése garantált lesz.

  "A feldolgozott témákat a tavalyi évekhez hasonlóan most is hosszas piackutatás előzte meg annak érdekében, hogy a cégvezetők, döntéshozók és szakmabeliek abból választhassanak, ami valóban érdekli őket, amit leginkább fejleszteni szeretnének saját cégükben" - nyilatkozta Galambos Róbert, a marketingesemény kommunikációs igazgatója. "Idén ismét figyelembe vettük a látogatók visszajelzéseit: a plenáris előadások dupla hosszúságúak, 40 percesek és exkluzívak lesznek; illetve a korábban megfogalmazott igények szerint magyar, gyakorlatközpontú esettanulmányokat is bemutatnak. A szünetek hosszúságát szintén megdupláztuk." - tette hozzá Galambos.

  januarban_ismet_magyar_marketing_fesztival_screenshot_20180109122929_1_original_760x760.jpg

  Idén is lesz egy 40 standos szakkiállítás, ahol jobbnál jobb kivitelezők és ajánlatok várják a látogatókat. Újra lesz üzleti kapcsolatépítő rendezvény a MVÜK moderálásában, ahol szakértői segítséggel gyors, üzleti kapcsolatépítésre, kapcsolati tőke megosztására lesz lehetőség.

  Folytatódik a "Milliárdosok klubja" betétprogram, amely egy kerekasztal-beszélgetés, ahol milliárdos forgalmú, "kicsiből naggyá lett", hiteles, cégeknek a vezetői lelkesítik tapasztalataikkal a hallgatóságot. Idén a Szentkirályi, a Batz és a Kulcs-Soft alapítói fokozzák a rendezvény színvonalát és mesélik el saját történetüket.