Híres festmények halloweeni kiadásban!

  Halloweeni Photoshop-versenyt hirdetett a DesignCrowd. A feladatban klasszikus festményeket, vérfagyasztó horror karakterekkel kellett kombinálnia a művészeknek. Zseniális megoldások születtek!

  leadkep_17.png

   

  A horror rajongók kedvenc időszaka, a Halloween alkalmából számos művész tiszteletét teszi a félelem oltáránál, és ijesztőbbnél ijesztőbb alkotásokkal rukkolnak elő.

  Az ötletek forrásaként szuper platform az Inktober 2021, ahol számos hátborzongató projekt közül válogathatunk, de most a DesignCrowd is arra ösztönzi az alkotókat, hogy a kreativitásukat valamilyen félelmetes alkotásba fektessék. Ehhez egy különleges felhívást tettek közzé, melyben arra kérték a művészeket, hogy híres és klasszikus festményeket kombináljanak a Halloween legismertebb karaktereivel. Az alkotók fantasztikus megoldásokat küldtek be, íme néhány kép a sorozatból!

   

  kep1_49.jpg

  kep2_44.jpg

  kep3_28.jpg

  kep4_21.jpg

   

  A DesignCrowd közösségi és piactérért felelős vezetője, Jo Sabin szerint a közösségük nyitott arra, hogy a régi, klasszikus művészetet ötvözze az újjal.

  “A beküldött alkotások egy szórakoztató és furcsa Halloween-téma köré épülnek, és új megvilágításba helyezik a klasszikus művészetet." nyilatkozta.

  A Photoshop-versenyek, mint például a Halloween Ren sorozat, segítenek a fotómanipulációs készségek tökéletesítésében, ráadásul rendkívül népszerűek voltak a Worth1000-en, így a DesignCrowd az oldal megvásárlása után folytatta a szórakoztató versenyek kiírásának hagyományát.

   

  kep5_19.jpg

  kep6_15.jpg

  kep7_11.jpg

   

  A teljes sorozatot itt találod!