Hamarosan mindenki számára könnyen hozzáférhető lesz a kriptovaluta kereskedés

  Az amerikai Ryze Bitcoin Neoban új felületével a világ bármely pontjából vásárolhatunk, vagy adhatunk el kriptovalutát.

  leadkep_3.png

   

  Vajon el tudjuk képzelni azt, hogy egyáltalán nem lesz szükségünk megfogható pénzre? Vagy, hogy nem kell pénzt váltanunk amikor egy másik országba utazunk? A Bitcoint egy olyan kriptovaluta amit majd bármilyen eszközről, a világ bármely pontjáról használhatunk. 

  2008-ban hozta létre egy Satoshi Nakamoto álnevet viselő titokzatos személy vagy szervezet. A kilétét/kilétüket azóta is homály fedi, és ez valószínűleg örökre így is marad. Talán emiatt is, és talán rendszere különlegessége miatt is tűnhet számunkra olyan távolinak és idegennek a digitális valuták rendszere. Nem kézzel fogható, mint például a Forint, és egy kormány alá sem tartozik. Ám épp emiatt tudja azt a hatalmas szabadságot is adni, ami által megszűnnek az országhatárok. 

  A jövő azonban itt kopogtat az ajtónkon, mégpedig az amerikai Ryze – Bitcoin Neobank vadonatúj felületén, aminek segítségével 2021 nyarától már bárki részesévé válhat az online fizetőeszköz világának. Az új alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerűen vásárolhassunk vagy éppen eladhassuk kriptovalutánkat. Ráadásul nemcsak optimalizálja és jelzi, hogy mikor érdemes Bitcoinnal kereskedni, de akár végre is hajtja magát a tranzakciót.

   

  kep1.png

   

  A Ryze applikációját azonban nemcsak a kriptovaluták kezelhetősége teszi vonzóvá, hanem az ukrán Ping stúdió által megtervezett extravagáns vizuális megjelenése is. A tervezőcsapat monokróm alapra építette fel a cég arculatát,ahol 3D-grafikák formájában elevenednek meg az alkalmazás funkciói. Már csak emiatt érdemes rá vetni egy pillantást! További információkért kattints ide!