Gyors és biztonságos új dokumentum szolgáltatások az Adobe-tól

Az Adobe új folyamatirányító, dokumentum felügyeleti és biztonsági dokumentum kiszolgáló technológiát jelentett be. Az Adobe® LiveCycleTM szoftver által nyújtott új dokumentum szolgáltatások a szervezeteket és kormányzatokat segítik az üzleti folyamatok szervezésében, és biztonságosabb vállalati szintű kommunikációt tesznek lehetővé.

"A dokumentum a legtöbb üzleti folyamat hordozója, a dokumentum folyamatok többségükben mégis statikusak és nem biztonságosak" - mondja Shantanu Narayen, az Adobe alelnöke. "Nehéz őket testre szabni, nincsenek beépülve a nagyvállalati rendszerekbe és a felhasználók nehezen tudják azokat hálózatban vagy hálózat nélkül használni."

A folyamatirányító dokumentum szolgáltatásokkal a szervezetek kiterjeszthetik a tranzakciók hatókörét és hatékonyan rögzíthetik, szervezhetik és követhetik a különböző forrásokból származó információkat függetlenül attól, hogy a felhasználók hálózatban vagy a tűzfal melyik oldalán vannak. Az Adobe LiveCycle szoftver által nyújtott folyamatirányító dokumentum szolgáltatások (lásd az önálló sajtókommünikét) része az Adobe Form Manager, az Adobe Form Server, az Adobe Barcoded Paper Forms Solution, az Adobe Reader Extensions Server és az Adobe Designer.

A dokumentum felügyeleti és biztonsági szolgáltatásokkal a szervezetek szabályozhatják az információkhoz történő hozzáférést, eseménynaplókat vezethetnek, és digitális aláírásokkal igazolhatják a dokumentumok eredetiségét. Az Adobe LiveCycle szolgáltatásaival biztonságosabban lehet elektronikus dokumentumokon keresztül kommunikálni olyan hatékony lehetőségek révén, mint a hitelesítés, felhasználói jogok kiosztása, a dokumentum eredetének ellenőrzése, vagy annak nyomon követése, hogy ki használta a dokumentumot. Az Adobe LiveCycle által nyújtott dokumentum felügyeleti és biztonsági szolgáltatások része az Adobe Document Security Server és az Adobe Policy Server (a Policy Server 2004. végén jelenik meg).

"A szervezeteknek tudniuk kell, hogy a működésüket meghatározó információk akkor sem kerülnek idegen kézbe, amikor azokat a dolgozók, az ügyfelek és a partnerek elérik, egymás között megosztják és továbbítják. " - mondja Jason Lewis, az RSA Security alelnöke. "Az RSA Security digitális aláírásainak és titkosítási technológiájának alkalmazásával szívesen támogatjuk és fejlesztjük az Adobe dokumentum szolgáltatásai által nyújtott dokumentum hitelesítést."

Adobe LiveCycle
Az Adobe LiveCycle szoftver Java 2 Enterprise Edition és XML alapú szerver architektúrára épül, így Java API-k biztosításával és a Web szolgáltatások protokolljainak támogatásával egyszerűvé teszi a nagyvállalati infrastruktúrába integrálást. Az Adobe LiveCycle IBM® WebSphere® optimalizált és JBoss-ra telepíthető. A BEA WebLogic támogatása 2005. első felére várható. A kiszolgálók IBM AIX® (optimalizált), Microsoft® Windows® Server, Red Hat® Linux®, Sun® Solaris® és HP-UX platformon futnak. A Novell® SUSE® LINUX platform támogatása 2005. első felére várható. Minthogy az Adobe LiveCycle támogatja az ipari szabványokat, így például az XML-t és a Web szolgáltatásokat, az ügyfelek a dokumentum szolgáltatásokat már napjaink szolgáltatás orientált architektúráin (SOA) is telepíthetik.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram