Gyermekrajzok kapnak életet grafikusoknak köszönhetően

  Nagyszerű grafikai projekt Texasból

  01 nyito.jpg

  A kreatív hozzáállás rendkívül fontos lehet az élethez, azonban a mai fiataloknak egyre kevesebb idejük van ennek kibontakoztatására, főként iskolai keretek között. A most bemutatandó projekt ennek ellensúlyozásaként kíván tenni azért, hogy a gyermekek kiélhessék kreativitásukat, illetve lássák, hogy nem csupán a megszokott munkákkal és tanulmányokkal juthatnak előre az életben, hanem akkor is, ha kellő odaadással a művészet felé fordulnak.
  A The Monster Project névre hallgató kezdeményezés lényege, hogy különböző grafikusok összeálltak azzal a céllal, hogy általános iskolás gyermekek rajzait öntsék modern formába, egészen pontosan a gyermekek által rajzolt szörnyetegekbe lehelnek életet, ezáltal örömet szerezve a gyermekeknek.
  A projekt tavaly indult útjára, és ahogyan a weboldalukról is kiderül, már több, mint 100 szörnyecske kelt életre, köszönhetően a készítőknek. Az elkészített munkák nagymértékű kreativitásról, illetve grafikai tudásról tesznek tanúbizonyságot, és nemcsak az alaprajzokat készítő gyermekek, hanem a felnőttek tetszését is elnyerik.
  A projekt folyamatosan bővül, ami azt jelenti, hogy várják további grafikusok megjelenését, illetve iskolák is jelentkezhetnek rá. A projekt tagjai próbálnak minden kérésnek eleget tenni, szem előtt tartva a szűkös lehetőségeiket, amelyeken akkor is segíthetünk, ha a grafikai tudásunk nem éri el a kellő szintet. A The Monster Project weboldalán pénzügyi felajánlásokat tehetünk, vagy akár előrendelhetjük a decemberben kiadásra kerülő, 80 szörnyecskét tartalmazó Art Book-ot, amelynek megvásárlásával szintén az alkotókat támogatjuk.
  Összeszedtünk nektek néhányat az elkészült szörnyecskék közül, de a többit is megnézhetitek a weboldalon.

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  06.jpg

  07.jpg

  08.jpg

  09.jpg

  10.jpg