Groteszk filmplakátok a mesterséges intelligencia segítségével!


Egy digitális művész úgy döntött, újraalkotja a filmes világ alapműveinek plakátjait, mégpedig az MI segítségével. Ismerd meg a ROBOMOJO projektet!


leadkep_22.png

 

Napról napra egyre meglepőbb képességeit ismerjük meg a mesterséges intelligenciánk. Most pedig azt is megtapasztalhatjuk, hogy milyenek lennének kedvenc filmjeink plakátjai, ha az MI segítségével készültek volna, egy Vincenzi néven futó digitális alkotó projektjének köszönhetően.

„Szeretek kísérletezni és játszani különféle technológiákkal. Ahogy világossá vált a mesterséges intelligencia társadalmunkra gyakorolt növekvő hatása, ki akartam deríteni, hogyan alkotná újra az emberiség filmművészetének alapköveit. Így született a Robomojo projekt.” - nyilatkozta az alkotó.

 

kep4_35.jpg

kep6_27.jpg

kep3_45.jpg

 

Ez a széria, teret ad arra, hogy ki lehessen próbálni a lehető legtöbb változaott az AI területén. Ebből született a Robomojo név is, mely két szó, a Robot és a Mojo köré épül, ami szó szerint mágikus hatást vagy varázserőt jelent. Vincenzi szerint ez tökéletesen illeszkedik ehhez az AI-koncepcióhoz.

A képeket elnézve, azért azt bátran kijelenthetjük, hogy szerencse, hogy annó, nem az MI által elképzelt plakátok alapján reklámozták ezeket az alkotásokat. Több hasonló képért kattints ide!

 

(Boredpanda)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram