Forgalomba került az Adobe Video Collection 2.5

Az Adobe ma hozta forgalomba a Video Collection 2.5 termékcsalád Standard és Professional változatát. A Video Collection 2.5 az Adobe Premiere Pro 1.5, Adobe After Effects 6.5, Adobe Audition 1.5 és Adobe Encore DVD 1.5 termékeket tartalmazza, amelyek önálló programként is megvásárolhatók. A legújabb hardverfejlesztések előnyeit kihasználó új Adobe videósorozat több, mint 200 új innovatív szolgáltatást is tartalmaz, így például a Premiere Pro 1.5 nagyfelbontású (HD) videó támogatását.

A továbbjavított integráció és közös felületi elemek könnyítik az utómunkát az Adobe videó környezetében. Az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe After Effects 6.5 és az Adobe Encore DVD 1.5 támogatja az Adobe Photoshop CS szolgáltatásait, így például az egymásba ágyazott rétegkészleteket és a nem négyzet alakú pixeleket. Az Adobe Premiere Pro és az Adobe After Effects közti másolás és beillesztés lehetősége tovább erősíti a két iparágvezető alkalmazás integrációját. Az Adobe Encore DVD segítéségével a felhasználók a Photoshop menüit After Effects-be küldhetik különleges mozgómenük készítése céljából. Az Adobe Encore DVD felismeri az After Effects 6.5-ben és az Adobe Premiere Pro 1.5 AVI, illetve MPEG-2 fájljaiban elhelyezett időtengely vágópontokat, amelyekkel a felhasználók DVD fejezetpontokat készíthetnek.

Az Adobe Video Collection kétféle, Standard és Professional változatban kapható. A Standard változat az Adobe Premiere Pro 1.5, az Adobe After Effects 6.5 Standard, az Adobe Audition 1.5 és az Adobe Encore DVD 1.5 változatát tartalmazza. Az Adobe Video Collection Professional változata magába foglalja az Adobe After Effects 6.5 Professionalt és az Adobe Photoshop CS-t.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram