Final Effects bővítmények a Boris FX-től

A Boris FX és a Media 100 cégek bejelentették, hogy a Boris FX átveszi a Final Effects Complete nevű effektuscsomagot az Optibase-től. A Boris FX fog rendelkezni a jövőben az összes ehhez kapcsolódó védjeggyel is (Studio Effects, Next Effects, ICE FX). E termékekhez a jövőben a Boris FX biztosítja a javításokat, a technikai támogatást és a fejlesztést.

A Final Effects Complete (FEC) egy több mint 100 bővítményből álló, rendkívül átfogó effektusgyűjteményt kínál az Adobe After Effects, az Apple Final Cut Pro és hasonló nemlineáris szerkesztőrendszerekhez. A FEC kínálata a rendkívüli homályosító moduloktól a speciális torzító modulokon át a részecskerendszerekig terjed, s ez jelentősen megnöveli a szerkesztők kreatív lehetőségeinek számát anélkül, hogy teljesen új alkalmazásokat kellene megtanulniuk.

"Úgy gondolom, hogy ez a tranzakció jelentős előrelépést jelent a Boris FX felhasználók számára, valamint egy rendkívüli lehetőséget a folyamatos fejlődésre" - mondta Steve Bayes, a Media 100 marketing igazgatója. "Már nagyon várom, hogy ezek az új bővítmények továbbfejlesztett formában bekerüljenek a legfontosabb Boris csomagokba."


A Final Effects a Boris Continuum Complete (BCC) csomag részévé válik, ezzel együtt lesz megvásárolható. A Continuum Complete natív bővítménycsomag az Adobe After Effects, az Adobe Premiere Pro, az Apple Final Cut Pro, az Apple Motion, a Discreet Combustion és a Boris Red programokkal használható együtt, ahol a több mint 150 bővítmény jelentősen kibővíti e host alkalmazások lehetőségeit.

Forrás: Creativepro

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram