Fejezd ki önmagad a Lumion segítségével!

  Építészként talán nehéz lehet megérteni, hogy hiába vannak érdekes, egyedi elképzeléseink, sokkal többre van szükségünk ezek átadásához egy 3D-s modellnél. A Lumion segítségével azonban kifejezhetjük elképzeléseinket: színekkel, élettel és egyéniséggel tölthetjük meg az adott teret.

  leadkep_46.jpg

   

  Minden terv mögött valamilyen történet áll, egy olyan sztori, ami értelmet és kontextust ad neki. Ha például lakóotthont tervezünk, lehet, hogy olyan elképzelésnek kell megfelelnünk, mint például, hogy a jövőbeni tulajdonos minden reggel a víz gyönyörű látványára szeretne ébredni.
  De egy belsőépítésztől azt is elvárhatják, hogy mutassa be egy leendő konyha meleg és barátságos hangulatát. De az elképzelés szólhat a praktikumról is: lehet, hogy egy tájépítész megpróbálja bemutatni egy téren való közlekedés előnyeit, például hogyan futnak a kerékpárutak egy új városi parkban.

   

  kep1_37.jpgd

   

  Az építészek szívük mélyén igazi művészek. Sokan szeretnék kifejezni egyedi elképzeléseiket a terveikkel kapcsolatban, azonban nehéz megtalálni ennek az egyszerű módját.

   

  kep2_33.jpg

   

  A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere, amit direkt építészek részére hoztak létre. Másodpercek alatt képes CAD modellekből videót vagy képet készíteni valós környezeti elemekkel artisztikus megjelenési formában. Importálhatjuk a Revit, 3ds Max, SketchUp, AutoCAD, Vectorworks, Rhino és ArchiCAD alkalmazásokban készült 3D modelljeinket és a rendkívül könnyen kezelhető felületen elkészíthetjük a lélegzetelállító látványterveket, videókat, vagy 360 fokos panorámákat - élő környezetet, gyönyörű, valós égboltot, végtelen sokféle tájat, mindezt kivételes világítás és anyagok segítségével.

   

  kep3_4.png

   

  Végre leomlanak a elképzelések bemutatását akadályozó falak, és a program eszközeivel és funkcióival művészi oldalunk is átadhatóvá válik. Ráadásul letisztult és egyszerű kezelőfelületén a kezdők is könnyen elboldogulnak.

  A program további részleteiért kattints ide!