Fantasztikus digitális alkotások egy indiai művésztől

2022-10-24 10:00
Ajay Kumar Singh művei nem csak új világok kapuit nyitják meg előttünk, de különösen égető társadalmi problémákra is felhívják a figyelmet.

Ajay Kumar Singh művei nem csak új világok kapuit nyitják meg előttünk, de különösen égető társadalmi problémákra is felhívják a figyelmet.


leadkep_75.jpg

A digitális képalkotás lehetőségei folyamatosan fejlődnek. Olyan programoknak, mint a Photoshop, és az egyre népszerűbb digitális táblák hihetetlen képességeinek hála, szinte nincs akadály a művészek előtt ezen a területen. 

Persze egy fotó önmagában is képes történetmesélésre, mindenféle trükk, vagy utómunka nélkül. Ám ha még a digitális képszerkesztés adta lehetőségeket is hozzáadjuk, olyan képek születhetnek, amik túlmutatnak saját világunk határain.

Egy indiai művész, Ajay Kumar Singh esetében is erről van szó. Alkotásait megpillantva szórakoztató, idegen, sokszor félelmetes világokba találjuk magunkat. Képei amellett, hogy sokszor humorososan kifigurázzák a rajtuk szereplő élőlényeket, görbetükörként reflektálnak számos problémára, ami jelenleg is társadalmunk része.

kep1_64.jpg

kep2_59.jpg

kep3_47.jpg

kep4_37.jpg

További hasonló képekért kattints ide!

(Boredpanda)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
Interaktív történet a ChatGPT-vel - AI sorozat. 21. rész

Fedezd fel az interaktív történetmesélés új világát a ChatGPT-vel! Kövesd Tomi és Liza robotikával teli kalandjait, és irányítsd a cselekmény menetét. Te döntöd el, merre halad a történet, így aktív részese lehetsz az eseményeknek. Készülj fel egy izgalmas utazásra, ahol minden döntésed számít!

,
MI által generált feliratok kifejezetten Midjourney betűkkel – AI sorozat 20. rész

Nézzük meg, hogyan tudunk különleges megjelenésű feliratokat generálni Midjourney segítségével.

,
Egészségügyi adatforradalom: az EESZT megnyílik az AI-fejlesztőknek

Magyarország megnyitja az EESZT-t az AI fejlesztőknek, támogatva az egészségügyi adatok elemzését és innovációját, lépést tartva a modern korral.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram