Ez történik, ha egy igazi troll photoshoppolja a képeidet

  Amikor rossz ember segítségét kéred, akár ilyen balesetek is történhetnek.

  nyitokep.jpg

  Ha valakinek közel másfél millió követője van Twitteren, az tudhat valamit. James Fridman profilját mindenki imádja, ugyanis ha egy kiadós röhögésre vágyik az ember, elég csak végigpörgetni a tweetjeit.

  Az emberek természetükből adódóan szeretnének változtatni a külsejükön, hogy jobban megfeleljenek a társadalmi elvárásoknak. Számos módszer létezik erre a sminktől kezdve egészen a plasztikai műtétig, de akár meg is kérhetünk egy Photoshop-szakit, hogy kicsit alakítson a rólunk készült fotókon. Persze nem mindegy, hogy kit választunk erre a feladatra, mert a végén még nem azt kapjuk, amire számítottunk.

  Fridman nagyon szívesen javít bele Photoshop segítségével azokba a fotókba, melyeket követői küldenek neki. A baj csak az, hogy kicsit túlságosan is komolyan veszi a dolgát, ezért kétszer is érdemes meggondolni, biztos ő-e megfelelő szakember, akire ezt rábíznánk. Nagyobb melleket akarsz? Nem probléma. Magasabb akarsz lenni? Megoldható. Esetleg szeretnél az Eiffel-torony előtt pózolni, vagy közös képet egy celebbel? Bármit is kérsz, legyen az akármennyire is specifikus kívánság, ez a srác teljesíti. De vigyázz hogy fogalmazol… ő ugyanis szó szerint veszi az utasítást, reklamációt pedig nem fogad el. Ezért is hívja fel a figyelmet arra, hogy csak olyan képeket küldjenek neki, amiket szívesen viszontlátnak meghekkelve is a közösségi média platformon. A végeredmény rendszerint vicces, groteszk vagy éppen elgondolkodtató, hiszen Fridman olykor arra használja a hatalmát, hogy önbizalmat öntsön azokba, akik nem elégedettek a külsejükkel.

  Bár már korábban is írtunk a munkásságáról, most ismét összegyűjtöttük a kedvenceinket, de ne felejtsétek el bekövetni Jamest Twitteren, sőt, akár fotót is küldhettek neki, ha mertek!

  01.jpg

  02.jpg

  04.jpg

   

  06.jpg

  07.jpg

  09.jpg

  011.jpg

  012.jpg