Epson nyomtatók Pantone tintával

A Pantone szerint a Colorvantage tinták a standard tintapatronokkal összehasonlítva jobb színhűséget nyújtanak a középtónusokban, illetve a középtónus és csúcsfény közötti színtartományban. Ezek a tinták gyorsabban száradnak, továbbá az idő múlásával lassabban halványulnak el.

A Colorvantage tinták nagy formátumú Epson nyomtatókkal működnek, mint amilyen pl. a Photo 2100 A3+ fotónyomtató vagy a Stylus Pro Line sorozat, beleértve a 4000-es, 5000-es, 7000-es és 9000-es modell eket is. A Roland Epson kompatibilis termékeiben (Mutoj és Mimaki) is használhatóak e tinták.

A Pantone mindegyik Starter Pack-hez mellékel a patronok mellé egy nyomtató profilt, a cég weboldaláról pedig továbbiak is letölthetőek. Ezek a profilok a papírok és nyomtatók széles skáláját támogatják, így pl. az Arches Infinity, Epson, Hawk Mountain Papers, Kodak, Mitsubishi, Moab Paper Company, Premier Art és a Red River Paper termékeit is.

Forrás: Digitmag

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram