Egymillió forint összdíjazású pályázatot hirdet a Waberer’s

  A pályázat célja az arculati megújulás. Elsősorban szakirányú művészeti felsőoktatásban tanuló hallgatók és hivatásos grafikusok jelentkezését várják. Mutatjuk a részleteket!

  waberers Ieadkep.jpg

   

  A Waberer’s csoport, Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező fuvaros és logisztikai szolgáltatója, nyílt pályázatot hirdetett. A vállalat szeretné meglévő arculatát frissíteni, megújítani és modernizálni. A kiírás szerint elsősorban a szakirányú művészeti felsőoktatásban tanuló hallgatók jelentkezését várják, de örömmel fogadják hivatásos grafikusok pályamunkáit is.

  A cég azzal a céllal indította el pályázatát, mert szeretné hogy egy figyelemfelkeltő, modern, letisztult arculatterv szülessen, amely hűen tükrözi a cégcsoport által képviselt egyedülálló értékeket, a minőséget, a szolgáltatási kör komplexitását és a 70 éves múltat.

  A leendő designnal kapcsolatban talán az a legfontosabb szempont, hogy a vállalat dolgozói, a kék galléros munkavállalók és a szellemi állomány tagjai egyaránt azonosulni tudjanak vele, valamint az egyes leányvállalatok számára is könnyítse a brandbe való becsatlakozást. Emellett a Waberer’s Közép-Kelet Európa egyik mérvadó szolgáltatójával szeretne válni, így az új koncepciónak nemzetközileg is meg kell tudnia állni a helyét.

   

  A pályázat részletei:

  ●    Egy pályázó maximum 3 (három) arculati tervet nyújthat be, amelyet csak a pályázati határidőn belül fogadnak el; 
  ●    A pályamunkáknak tartalmazniuk kell a pályázó nevét és email címét, valamint elérhetőségét, (tehát nem anonim a pályázat) és a pályázat tárgyaként a beküldött arculati terveket; 
  ●    Csak saját készítésű arculati tervet fogadnak el. 

  A pályaművek benyújtásának határideje: 2021 december 20., az eredményhirdetésre pedig jövő januárban kerül sor!

  További részletekért és a pályázat részletes leírásáért kattints ide!