Egy újabb Kickstarter-csoda: Puha élet

  Közösségi finanszírozásnak köszönhetően született meg egy nem mindennapi magyar mesekönyv, ami nemcsak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is meglepetéseket tartogat!

  puha elet leadkep.jpg

   

  Egy újabb magyar kezdeményezés aratott sikert a Kicksrarteren. Közösségi finanszírozás eredményeképp valósulhatott meg ugyanis a Puha élet. Linka Zsuzsit, aki egyébként a könyv illusztrátora is, és Markó Áront a kreatív alkotás hiánya indította el a mese megalkotásának útján, és persze a vágy, hogy létrehozzanak egy saját kiadású mesekönyvet.

  A mese főhőse Valter a puha, jól öltözött, ámde nagyon éhes vombat, aki egy furcsa álomból felébredve egy ismeretlen világban próbál eligazodni és jóllakni. Utóbbi nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnánk, így Valter társakat toboroz és beindítja saját vállalkozását, az erdő legpuhább hamburgerezőjét.

  A sztori itt azonban nem áll meg. Az alkotópáros számára egyértelmű volt már a kezdetektől fogva, hogy olyan mesekönyvet szeretnének megalkotni, ami nemcsak a gyerekek, de a felnőttek számára is élvezetes. Így a könyv több izgalmas kiegészítővel is gazdagodott! 

  Jár mellé egy UV-lámpa, melynek segítségével egy szabad szemmel láthatatlan világ tárul fel az olvasó előtt, tele vicces kiszólásokkal és popkulturális utalásokkal. Ezek a részek kifejezetten felnőtteknek szánt izgalmas háttérsztorikat, kulisszatitkokat tartalmaznak, és egy titkos, Spotify-on és Apple Musicon is elérhető zenelistát.

  Ráadásul a kivitelezés is gyönyörű. A könyvet Linka Zsuzsi fantasztikus illusztrációi teszik igazán egyedivé, amik eredetileg manuális technikával, papírra készültek. A borító vászonkötésű, vakdomborozott és prégelt részletekkel van gazdagítva.

  Ha puha állatokról, puha ételekről és puha világról szeretnél olvasni, vedd kezedbe a Puha életet. Garantáltan imádni fogod! További információkért kattints a linkre!