Egy tanár Disney-karaktereket montázsol az életébe

  Gondolkoztál már azon, milyen lenne megosztani az életünket kedvenc kitalált karaktereinkkel? Samuel MB a modern technológia erejével és a művészet iránti hatalmas szenvedéllyel megmutatja, hogy ez lehetséges!

  leadkep_d.jpg

   

  A Disney meséket szinte mindenki ismeri és szereti, gyerekek és felnőttek tucatjai élvezik a mai napig az általuk filmvászonra vitt csodásabbnál csodásabb történeteket. Ráadásul a Disneynek sikerült egy olyan varázslatos világot létrehoznia, ahol szinte mindenki találhat olyan karaktert, akihez kötődhet.

  Samuel MB, művész, színész és általános iskolai tanár, a fantáziát és a valóságot keveri azáltal, hogy népszerű Disney-figurákat montázsol fotóira. A képeken olyan mindenki által ismert és szeretett karakterekkel alkot szituációkat, mint Simba, Ariel, Herkules és még sorolhatnánk.

  Az alkotó a képeket Photoshop segítségével készíti el, követői pedig imádják az így létrehozott különleges mesés egyveleget.

  "Gyerekkoromban rajongtam a Who Framed Roger Rabbit című filmért. Tetszett az animáció és az élőszereplős film kombinációja. Évekkel később megtanultam használni a Photoshopot, és most az lett a szenvedélyem, hogy én is hasonló fotókat készítek.”

  Samuel édesapját látta először Photoshop használat közben, így ismerkedett meg a programmal. Annyira megtetszettek neki a digitális alkotásban rejlő lehetőségek, hogy úgy döntött, ő is megtanulja a szoftver használatát.

  “Ezekben a montázsokban a legnagyobb kihívás az, hogy jó megvilágítást és árnyékokat teremtsek a karakterek számára. Ha jól csinálom, úgy tűnik, a szereplők velem vannak a jelenetben. Ez pedig mosolyt csal a követőim arcára, ennél többre pedig nem is vágyom!”

   

  kep1 (2)_3.jpg

  kep2 (1)_10.jpg

  kep3 (1)_4.jpg

  kep4 (1)_5.jpg

  kep5 (1)_1.jpg

  kep6 (1)_2.jpg

   

  További hasonló képekért kattints ide!