Egy Photoshop művész különleges előtte-utána fotói

2022-05-16 10:00
Egy modellből lett digitális művész úgy döntött, beáll a kamera mögé és Photoshop tudását felhasználva, bárkinek megadja az esélyt, hogy szürreális világok főszereplőjévé váljon.

Egy modellből lett digitális művész úgy döntött, beáll a kamera mögé és Photoshop tudását felhasználva, bárkinek megadja az esélyt, hogy szürreális világok főszereplőjévé váljon.


leadkep (7)_0.jpg

A mai digitális világban igazán nehéz eldöntenünk, hogy egy modellt ábrázoló képen mennyire láthatjuk a valóságot. Ez persze alapvetően nem hat pozitívan ránk emberekre, hiszen hogyan is lehetne megfelelni a tökéletesen hibátlan bőrnek, vagy alaknak, amiket ezek a fotók mutatnak. Ám amellett, hogy hátránya, előnye is van annak, hogy manapság bármit elérhetünk digitális utómunka segítségével.

Ebből indult ki a The_Nicest_Misanthrope néven futó digitális alkotó is, aki modellként kezdte karrierjét. A fotói digitális utómunka utáni változatát látva sokkolta az a tudás, amellyel a művészek minden hibát eltüntettek a bőréről, új környezetbe helyezték, vagy átalakították a haja színét, így elhatározta, ezt a tudást ő is el szeretné sajátítani. Miután megtanulta a Photoshop használatát, úgy döntött, kifejezetten kezdő modellekkel szeretne dolgozni, hogy megadja nekik az esélyt, karrierjük beindításához.

Kifejezetten vonzzák a szürreális, fantasy világok, így alkotásaiban is ezek jelennek meg. Emellett feltett szándéka az is, hogy mindenki számára biztosítsa azt a lehetőséget, hogy kilépjen a hétköznapi világból, és egy különleges álomvilág főszereplőjévé válhasson.

kep1 (5)_0.jpg

kep2 (6)_1.jpg

kep3 (5)_0.jpg

kep4 (3)_0.jpg

kep5 (4)_0.jpg

kep6 (4).jpg

Hasonló képekért kattints ide!

(Boredpanda)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


3D Studio - Minden amit tudnod kell!

Oktatási partnerünkkel, a 3D-Studioval tavaly készítettünk utoljára interjút, megkérdeztük milyen újdonságokkal indult a 2024-es év. Ridegh Gáborral, a stúdió alapítójával beszélgettünk.


Történelmi képekből valósághű fotók – AI sorozat 7. rész

AI sorozat 7. rész: Hogyan lehet régi képeket restaurálni az AI segítségével? A MI itt is nagy segítség lehet, ha tudjuk hogyan használjuk.


Autodesk Fusion - 3 előfizetés 2 áráért

2024 február 7 és 2025 január 31 között elérhető az Autodesk Fusion 3 for 2 ajánlata, melynek keretében hatalmas kedvezmények várnak rád.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram