Egy Photoshop művész különleges előtte-utána fotói

  Egy modellből lett digitális művész úgy döntött, beáll a kamera mögé és Photoshop tudását felhasználva, bárkinek megadja az esélyt, hogy szürreális világok főszereplőjévé váljon. Ráadásul, hogy láthassuk, mire is képes ez a csodás szoftver, az eredeti fotókat is publikálta!

  leadkep (7)_0.jpg

   

  A mai digitális világban igazán nehéz eldöntenünk, hogy egy modellt ábrázoló képen mennyire láthatjuk a valóságot. Ez persze alapvetően nem hat pozitívan ránk emberekre, hiszen hogyan is lehetne megfelelni a tökéletesen hibátlan bőrnek, vagy alaknak, amiket ezek a fotók mutatnak. Ám amellett, hogy hátránya, előnye is van annak, hogy manapság bármit elérhetünk digitális utómunka segítségével.

  Ebből indult ki a The_Nicest_Misanthrope néven futó digitális alkotó is, aki modellként kezdte karrierjét. A fotói digitális utómunka utáni változatát látva sokkolta az a tudás, amellyel a művészek minden hibát eltüntettek a bőréről, új környezetbe helyezték, vagy átalakították a haja színét, így elhatározta, ezt a tudást ő is el szeretné sajátítani. Miután megtanulta a Photoshop használatát, úgy döntött, kifejezetten kezdő modellekkel szeretne dolgozni, hogy megadja nekik az esélyt, karrierjük beindításához.

  Kifejezetten vonzzák a szürreális, fantasy világok, így alkotásaiban is ezek jelennek meg. Emellett feltett szándéka az is, hogy mindenki számára biztosítsa azt a lehetőséget, hogy kilépjen a hétköznapi világból, és egy különleges álomvilág főszereplőjévé válhasson.

   

  kep1 (5)_0.jpg

  kep2 (6)_1.jpg

  kep3 (5)_0.jpg

  kep4 (3)_0.jpg

  kep5 (4)_0.jpg

  kep6 (4).jpg

   

  Hasonló képekért kattints ide!