Egy magyar találmány nyerte el az egyik legtekintélyesebb nemzetközi design díjat

  Egy különleges ultrahangos kullancsriasztó, a Tickless Run nyerte el az A’ Design Award díját Biztonsági ruházat és egyéni védőeszközök kategóriában.

  leadkep_12.png

   

  A nemzetközi szintű A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente szerveznek meg. Az idei versenyből a design 104 ágából, a világ 108 országából összesen 2094 nyertes került ki. A nevezéseket egy 211 főből álló zsűri bírálta el, akiket vezető tervezők, prominens akadémikusok és befolyásos médiaszereplők alkották. 

  A versenyen a kivételes formatervezéssel megszületett termékeket és szolgáltatásokat díjazzák, éppen ezért is rendkívül komoly siker, hogy idén egy magyar találmány is a legjobbak között foglalhat helyet. A ProtectOne új terméke, a futók számára kifejlesztett Tickless Run kifejezetten futóknak tervezett ultrahangos kullancsriasztója letisztult, modern designjával és innovatív megoldásaival a Biztonsági ruházat és egyéni védőeszközök kategóriában nyerte el az A’ Design Award díját. Ebben a kategóriában ők az első magyar vállalkozás, akik átvehették a rangos elismerést.

   

  kep1_10.png

   

  A pandémia alatt különösen megnőtt az igény a szabadtéri tevékenységekre, különösképpen a sportra, ez pedig új megoldásokat kíván a paraziták elleni védekezésben. A Protect One innovatív megoldásokkal küzd a paraziták ellen: a vegyszermentes, környezetbarát kullancs-, bolha- és poratka riasztó ultrahangos hullámokon alapuló technológiával hatékony megoldást jelenthetnek a család minden tagjának, beleértve háziállataikat is.

   

  kep2_5.png

   

  Egyébként több hazai díjazottja is lett a 2020-2021-es A’ Design Award & Competitionnek. A Tickless Run ultrahangos kullancsriasztó mellett a MOME campusfejlesztése és a Magyar Telekom Könyves Kálmán körúti székházának normarendszere is a díjazottak közé került.

  További információkért kattints ide!