Egy Happy Meal rendel!

  A Toy Zone felkérésére néhány tervező igazán különleges Happy Mealt álmodott meg: a ‘80-as évek ikonikus filmjei jelennek meg a boxokon.

  leadkep (1)_6.jpg

   

  1979-ben jelent meg az első McDonald's által létrehozott Happy Meal menü, mely mindig is különleges és rejtélyes játékaival csalogatta a gyerkőcöket. Azonban évről évre előrukkolnak egy-egy különleges sorozattal, mely egy kicsit felborzolja a kedélyeket, a mostani széria talán egy kicsit inkább a felnőtteknek kedvez. A Toy Zone egy különleges feladattal bízta meg a cég tervezőit: készítsék el a ‘80-as évek legikonikusabb filmjei által ihletett Happy Meal dobozokat és a bennük megbúvó figurákat. 

  A végeredményért pedig valószínűleg mindenki örömmel beugrana a Mekibe egy sajtburgerre, hiszen láthatjuk Jack Nicholson aranyosnak tűnő kis figuráját a Ragyogás című film ihlette dobozban. A dobozokon megjelenik még például a mindenki által imádott Szupercsapat mellett többek között a Knight Rider ikonikus főszereplője a Michael Knightot alakító David Hasselhoff is.

  Egy szó mint száz, igazi nosztalgikus Happy Meallel árasztotta el rajongóit a Toy Zone, aminek hatására a már felnőtt generáció egy kicsit újra gyereknek érezheti magát. Íme néhány alkotás a sok közül:

   

  kep1 (1)_2.jpg

  ragyogás - kép2.jpg

  kep3 (1)_2.jpg

  kep4 (1)_3.jpg

  kep5_17.jpg

   

  Az összes alkotást ebben a cikkben találod!