Díj a PDF formátumnak

A Bentley Systems Incorporated kiosztotta a 2005-ös BE Award of Excellence díjakat, amelyekkel a Bentley felhasználók rendkívüli, egész világra kiterjedő infrastruktúrafejlesztő munkáját díjazták.

A német Thüner'sche Wiesen nevű projektet futtató VB Architekten célja az volt, hogy a természetes környezet figyelembevételével fejlesszen ki egy lakókörnyezetet a Ruhr folyó mellett. Legelők, tavak és csatornák alkotják a nyugalom és a béke természetes légkörét.

A terv önálló házakról és házsorokról is szól. Az építési anyagokat helyben választják ki, és a hagyományos anyagokat is izgalmas, modern építészeti formákká öntik.

A VB Architekten a Microstation, a Triforma, és a saját tájképgeneráló és textúrázó szoftverét használta ezen környezet modellezéséhez.

A kész képek nem csak a fejlődést követték nyomon, de hűen tükrözték a terület megnyugtató atmoszféráját is. A cél a fotók valósághűsége volt, mivel a képeknek és modelleknek egyaránt meg kellett felelniük az ügyfeleknek, a hatóságoknak és a potenciális vásárlóknak is.

A Microstation alkalmazásba újonnan bevezetett 3D PDF technológia segítségével az ügyfelek könnyedén navigálhatnak, ránagyíthatnak a 3 dimenziós modellekre, vagy akár animációkat is megtekinthetnek a könnyen használható Acrobat Reader programban.

Forrás: Be.org

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram