Corgie-ra cserélte egy digitális művész a híres filmplakátok színészeit

  Bár az alkotó azt is elárulta, hogy célja nem csak egy vicces sorozat elkészítése volt, az eredmény mindenképp az lett. Többek között így született meg az a variáció is, ahogy Bradley Cooper egy bolyhos kutyusnak énekel Lady Gaga helyett.

  5kep_corgie.jpeg

   

  A világ még a nemrég megrendezett 91. Oscar gála lázában ég, ám máris születnek a viccesebbnél viccesebb memek az ünnepélyes rendezvényről. Az egyik legtündéribb a jelölt filmek plakátjaihoz fűződik.

  Maxine egy hároméves Pembroke Welsh corgie és egy elég népszerű Instagram blöki, akiről rendszeresen posztolnak tündéri fotókat. Most azonban Bryan Reisberg, Maxine gazdája úgy döntött, a kutyust az idei sikermozik plakátjain is megjeleníti, ekképp hódolva a filmes szakma előtt. 

  Az ötlet valójában nem is olyan idegen az eb profiljától, ugyanis az első ránézésre átlagos állatkás oldal valójában filmes témájú. Minden egyes fotó, amely felkerült Maxine-ról, egy filmes idézettel van párosítva. Reisberg és felesége hatalmas filmrajongó, emiatt jutott eszükbe, hogy mi lenne, ha más módon is megjelenhetnének a mozifilmek az oldalon.

   

  00kep_corgie_insta.png

  Instagram oldal

   

  A végeredményen egészen lenyűgöző, vicces és persze imádnivalóan aranyos lett. Reisberg minden apróságra odafigyelt és grafikailag szinte kifogástalan plakát másolatokat készített. Minden egyes betűtípus, árnyalat egyezik, sőt, a fények is úgy vannak módosítva a szőrmókon, hogy tökéletesen a képbe illeszkedjen, így végül Maxine olyan módon lett odavarázsolva a poszterekre, mintha mindig is ott szerepelt volna. 

  A gazdi addig elment, hogy a címeket is átírta, és annyit elárulunk, hogy a bolyhos szó az, ami talán a legjellemzőbb a címváltásokra. De akad néhány extrémebb verzió is, például a Nem leszel a szomszédom? helyett Nem leszel a Corgie-m? című alkotás.

  Most pedig jöjjenek a szórakoztató plakátvariációk!

   

  0kep_corgie.jpeg

   

  1kep_corgie.jpeg

   

  2kep_corgie.jpeg

   

  3kep_corgie.jpeg

   

  4kep_corgie.jpeg

   

  6kep_corgie.jpeg

   

  Forrás: Huffpost