ChatGPT kamu appok terjednek a neten!

2023-03-03 09:45
Az OpenAI mesterséges intelligenciájának azonban nincs hivatalos mobilappja, ezért jobb lesz velük vigyázni!  

Az OpenAI mesterséges intelligenciájának azonban nincs hivatalos mobilappja, ezért jobb lesz velük vigyázni!  


chatgpt_lead.jpg

Amióta nyilvánosan is elérhetővé tette az OpenAI a ChatGPT-t, hatalmas érdeklődés övezi. Lassan a legnépszerűbb alkalmazásokat, mint például a TikTok, is lekörözi a mesterséges intelligencia chatbot.

Ezért sem meglepő, hogy rengetegen keresik a szolgáltatást mobilos applikáció formájában. A szoftver azonban egyelőre hivatalosan csak egy webes felületről érhető el, az Androidos és iOS-es appra valószínűleg még sokat kell várni. Ennek ellenére a Google és az Apple virtuális boltjában rengeteg applikáció bukkant fel, amelyek magukat ChatGPT-nek adják ki, sőt, a mobilos Google keresések tetején fizetett hirdetésben is találkozhatunk hasonlókkal.

Fontos leszögezni, hogy ezek amellett, hogy nem hivatalosak, de sok esetben fizetősek is: a pár dolláros havidíjtól akár több tízezres korlátlan előfizetésig is találhatunk kamu appokat, miközben maga a ChatGPT egy teljesen ingyenes felület. Éppen ezért ne dőljünk be ezeknek, sőt, ha tehetjünk, az ingyenes verziókat is kerüljük el, mert akár veszélyesek is lehetnek az adatainkra, eszközeinkre.

(PCWorld)

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább


JetBrains .NET Day - Inspirálódj online

A JetBrains szeptember 26-án tartja a JetBrains .NET Day Online '23 online eseményét. A rendezvényen a programozás számos témakörét érintik.

, , ,
Létrejött az OpenUSD szövetség

A Pixar, az Adobe, az Apple, az Autodesk és az NVIDIA szövetséget alakít az OpenUSD számára a 3D tartalmak nyílt szabványainak előmozdítására.

,
Elhunyt Dr. John Warnock, az Adobe társalapítója

Az Adobe mély szomorúsággal tudatja, hogy a vállalat szeretett társalapítója, Dr. John Warnock augusztus 16-án családja körében 82 évesen elhunyt.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram