ChatGPT kamu appok terjednek a neten!

  Az OpenAI mesterséges intelligenciájának azonban nincs hivatalos mobilappja, ezért jobb lesz velük vigyázni!

  chatgpt_lead.jpg

   

  Amióta nyilvánosan is elérhetővé tette az OpenAI a ChatGPT-t, hatalmas érdeklődés övezi. Lassan a legnépszerűbb alkalmazásokat, mint például a TikTok, is lekörözi a mesterséges intelligencia chatbot.

  Ezért sem meglepő, hogy rengetegen keresik a szolgáltatást mobilos applikáció formájában. A szoftver azonban egyelőre hivatalosan csak egy webes felületről érhető el, az Androidos és iOS-es appra valószínűleg még sokat kell várni. Ennek ellenére a Google és az Apple virtuális boltjában rengeteg applikáció bukkant fel, amelyek magukat ChatGPT-nek adják ki, sőt, a mobilos Google keresések tetején fizetett hirdetésben is találkozhatunk hasonlókkal.

  Fontos leszögezni, hogy ezek amellett, hogy nem hivatalosak, de sok esetben fizetősek is: a pár dolláros havidíjtól akár több tízezres korlátlan előfizetésig is találhatunk kamu appokat, miközben maga a ChatGPT egy teljesen ingyenes felület. Éppen ezért ne dőljünk be ezeknek, sőt, ha tehetjünk, az ingyenes verziókat is kerüljük el, mert akár veszélyesek is lehetnek az adatainkra, eszközeinkre.