Canto közzétette a 2002-es év pénzügyi eredményeit

A Cég Megvalósította az immár 8. Negyedéve Tartó Folyamatos Növekedést, és az Évenkénti 30%-os Bevételi Növekedést.

2003 február 27, Berlin, San Francisco, Tokyo, Paris - A Canto szoftverház, amely a Digitális Kiegészítők Kezelése terén napjaink vezető vállalata, a mai napon nyilvánosságra hozta a 2002-es év utolsó negyedévi és a 2002. december 31.-én véget ért teljes költségvetési évének pénzügyi eredményeit. 2002-ben az utolsó negyedévi bevétel 27%-kal magasabb volt, mint egy évvel ezelőtt ugyanekkor. A 2002-es évi bevételek 30%-al haladták meg az előző évet. A szoftverház tehát folytatja nyereséges működését és a hasznot a folyamatos fejlesztés finanszírozására fordítja.

Amíg általánosan elmondható, hogy a Canto termékek eladása világszerte nyereséges volt, a bevételi növekedés különösen magas volt Franciaországban és Japánban, éppúgy mint számos nemzetközi piacon, ahol a Canto szoftverház közvetlenül még nem értékesít.

Az átalakított vásárlói-, szolgáltatási üzletágnak és a magasabb színvonalú vállalati rendszerek eladásainak fontos szerepe volt a rekord bevételek elérésében. A Canto 2002-ben növelte az Enterprise Edition eladásokat, mindezt az újonnan kifejlesztett, csúcsminőségű Enterprise Edition első eladásaival Franciaországban, Japánban és Angliában, az Amerikai Egyesült Államokban és Németországban pedig kiterjesztette a telepítésre került Enterprise termék-bázist.

"Nagyon büszke vagyok arra, amit itt a Cantonál 2002-ben megvalósítottunk, amely egy újabb kiváló évet eredményezett" - nyilatkozta Jennifer Neumann, a Canto ügyvezető igazgatója." "A Kutatás-Fejlesztéstől az Eladási osztályig, az összes részleg zökkenőmentesen működött, s ez lehetővé tette a számunkra, hogy továbbra is motiváltak maradjunk és csak a növekedésre és a fejlesztésre összpontosítsunk. A kiváló Canto-s csapat és a legújabb technológiai fejlődés elegendő okot ad számomra, hogy bizzak abban, hogy 2003-ban is képesek leszünk folytatni a sikersorozatot."

2002. december közepén a Web Publisher Pro és a Helios Companion termékek forgalomba hozatalával, a Canto szoftverház tökéletes pozícióba került ahhoz, hogy még több vállalati üzletet köthessen. Mindkét termék az új Java és jsp technológiára épül, melyet szintén 2002-ben hoztak nyilvánosságra.

"Nagyon elégedettek vagyunk a Web Publisher Pro telepítéseinek első eredményeivel" - folytatta Neumann. "Ezidáig számos kiszolgáló alkalmazást futtatunk Linux-on és jsp szerveren, és úgy tűnik, hogy az alkalmazott technológiák minden szempontból túlszárnyalják még a legmagasabb elvárásainkat is, a teljesítmény, kompatibilítás, költség, karbantartás, testreszabhatóság terén, éppúgy mint a könnyű használat terén, ahol a szempontok a beállításokra és a végfelhasználó élményére vonatkoznak."

A DAM tőzsde általában megnövekedett figyelmet mutat, különösen amint a Tartalom- és Dokumentum Kezelés számos ponton nem állta meg a helyét.
A vásárlók megértik, hogy sokkal jobb megoldás az eredeti, értékes digitális tartalom kezelése, mint a számtalan különálló tartalom rendszerezése.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram