Canto ingyenes Cumulus upgrade-t hozott nyilvánosságra

Németország, Berlin - 2003. február 24. - A Canto szoftverház, amely a Digitális Kiegészítők Kezelése terén napjaink vezető vállalata, a mai napon nyilvánosságra hozta a Cumulus 5.5.2 verziót, így egy ingyenesen letölthető upgrade telepítése után azonnal használhatóvá válik a díjnyertes, platformfüggetlen, digitális kiegészítők kezelésére szolgáló termékvonal, mely mind nagyvállalatok, kisebb munka-csoportok mind egyéni felhasználók számára is elérhető.

A Cumulus 5.5.2 alkalmazást a felajánlott "Update Installer" programmal telepítve jóval egyszerűbbé válik a korábbi 5.5.x verzió frissítése, így például az "Information Window" (információs Ablak) beállításai automatikusan átkerülnek az 5.5.2-es verzióba is, tehát a frissítést követően többé már nincs szükség a beállítások megváltoztatására.

A Cumulus 5.5.2 egy tökéletesített, úgynevezett "Pix Asset Converter"-t (Pixeles Kiegészítő Átalakítót) tartalmaz, mely lehetővé teszi a Cumulus alkalmazással katalogizált digitális képek JPEG, TIFF és BMP formátumba, illetve RGB, CMYK illetve Greyscale színmódokba történő átalakítását és mindezt egyetlen gombra való kattintással elérheti. Emellett módosítható a méret pixel, százalék illetve felbontás szerint is.
A Mac OS és a Windows alatt használható több, mint 130 különböző filter mellett, a Cumulus 5.5.2 tartalmaz számos Unix platformra készült filtert is. Az új verzió a Cumulus 5.5.1-es óta megjelent összes filtert tartalmazza, így számos filter használható EPS, PDF, BMP, IPTC, PNG, PBM formátumú és általános Unix fájlok katalogizálására és speciális metainfromáció kiolvasására.

"Ahogy azt már megszokhattuk, felhasználóinktól most is sok értékes ötleteket kaptunk szoftvereink funkcionalításának és megjelenésének tökéletesítésére vonatkozólag" - nyilatkozta Jennifer Neumann, a Canto ügyvezető igazgatója. "Ez az upgrade egyéb plusz fejlesztéseket is tartalmaz, melyeket vásárlóink bizonyára értékesnek fognak találni."

A Cumulus OPI támogatása most a Szerver/Kliens "AssetTransfer" (kiegészítő adattovábbítás) alatt is elérhető a Workgroup és az Enterprise verzók egy-egy funkciójaként. Így a Web Publisher Pro programot használók digitális kiegészítőik számára az Interneten még nagyobb flexibilítást és biztonságot kapnak.

Árak és Elérhetőségek
A Cumulus 5.5.2 jelenleg Mac OS, Windows, UNIX (Linux, Solaris) operációs rendszerekre Angol, Német, Francia és Japán nyelveken érhető el.

Cumulus 5.5 verzió tulajdonosok számára az update ingyenesen letölthető. Korábbi Cumulus verziókat használók számára egy upgrade vásárolható meg - az árat a felhasználó egyéni konfigurációja szabja meg.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram