Beszkennelt dokumentumok módosítása az Adobe Scan használatával

  Az Adobe nemrég bejelentette az Adobe Scan-hez készített új funkciót - Szkennelés Módosítása -, amit a felhasználók már régóta kértek. 

  Az új funkció segítségével a felhasználók oldalakat adhatnak hozzá, törölhetnek vagy akár újrarendezhetik őket, valamint újravághatják vagy megtisztíthatják az Adobe Document Cloudba mentett dokumentumokat az Acrobat vagy a Photoshop használata nélkül. Az Adobe Scan használatával többé nem kell azon aggódnunk, hogy gyorsan szkenneltük be a dokumentumot, túl sokat vagy pedig túl keveset mentettünk le.

  A legújabb frissítés segítségével a következőképpen módosíthatjuk a már beszkennelt dokumentumainkat: 

  • Vágás és tisztítás beállítása egyes oldalakon többoldalas PDF dokumentum esetén
  • Oldalak hozzáadása és eltávolítása többoldalas szkennelés esetén
  • Oldal kicserélése többoldalas szkennelés esetén, a következő lépések segítségével: 
   • Oldal törlése, amit le szeretnénk cserélni
   • Oldal beszkennelése, amit hozzá szeretnénk adni
   • Az új, beszkennelt oldal beszúrása a többoldalas PDF dokumentumba

  A már meglévő szkennelések módosításán felül az Adobe Scan ezentúl automatikusan érzékeli az alacsonyszintű megvilágítást és bekapcsolja a vakut egy tisztább, fényesebb rögzítés érdekében. Az alkalmazás felismeri és megvilágítja a sötét árnyékokat, beleértve a kezünk bosszantó árnyékát. Nem kell többé aggódnunk a megfelelő megvilágítás érdekében.  Továbbfejlesztettük a teljes rögzítést, vágást és tisztítást bármilyen megvilágítás esetén, amit az Adobe Sensei mesterséges intelligencia támogat.

  Több mint 7.3 millió letöltéssel és havi 2.3 millió felhasználóval az Adobe Scan az egyik legsokoldalúbb és legkedveltebb szkennelő alkalmazás az egész világon. Mindig figyelünk a felhasználói visszajelzésekre, így olyan új funkciókat adunk hozzá, amelyek tovább szélesítik a dokumentumokkal elvégezhető műveletek határait. Frissítsünk az Adobe Scan-re és mondjuk el, hogy mit gondolunk róla az app store-ban vagy pedig a közösségi oldalakon (#AdobeScan).