Az új Asus ZenBookkal komplett kreatívműhelyt kaphatunk!

  Vajon leáldozóban vannak a hagyományos laptopok? Az egyértelműen kiderült már az első ZenBook Duo-nál is, hogy nem zsákutca a kijelzők duplázása. De nézzük mit tud a legújabb modell!

  zenbook_lead.jpg

   

  Arculattervezés, 3D grafika, videószerkesztés? Legyen szó bármilyen kreatív projektről, a munka akkor lehet igazán élvezetes, ha megfelelő technikai háttérrel rendelkezünk. Az asztali gépek mellett, a laptopok népszerűsége hatalmasat nőtt az elmúlt években, hiszen sokkal mobilisabbak vagyunk általa, praktikusabb az ügyfelekkel való találkozáskor és ha megfelelő erősségű munkaeszközt választunk, az alkotás szabadságát is megadja. 

  Az idei évet az Asus a vadonatúj ZenBook Duo modellekkel nyitotta, amit kifejezetten arra terveztek, hogy az ügyfelek arcára mosolyt csaló szakemberek is hatalmas örömmel nyissák fel nap mint nap.

  Ebben a dupla kijelzős masinában egy komplett alkotóműhely rejtőzik. Kiemelkedő hardveres erejével és extra funkcióival a ZenBook Pro Duo remek választás lehet a kreatív szakmában dolgozók számára, hiszen arra lett tervezve, hogy a digitális művészek nyomot tudjanak hagyni a világban. A GeForce RTX 3070 GPU-k által hajtott NVIDIA Studio logós gépek igazi hordozható erőművek lettek. 

  A pixel-pontos kijelzőn az AI funkcióknak köszönhetően, mint például a Dynamic Boost 2.0, könnyen optimalizálhatjuk kedvenc kreatív appjainkat, így sokkal kevesebb a várakozási idő, és szünet nélkül szárnyalhat kreativitásunk!

  Az ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED a megfelelő mobil munkaállomás és az alkotást segítő funkciók egyensúlyát biztosítja. További információkat az laptopról az ASUS weboldalán találtok!