Az Adobe InDesign CS PageMaker Edition megkönnyíti az átállást

Az Adobe bejelentette az Adobe InDesign CS PageMaker Edition-t, amellyel a PageMaker-felhasználókat segíti az InDesign szedő- és tervezőcsomagra történő átállásban. Az InDesign CS PageMaker Edition tartalmazza az Adobe InDesign CS program teljes verzióját, továbbá egy innovatív PageMaker bővítménycsomagot, sablonokat és oktatóprogramot.

A 2003. októberében megjelent Adobe InDesign CS hatékony produktív lehetőségeket, kreatív szabadságot és vegyesmédia-támogatást biztosít - ezáltal az ügyfelek gyorsabban és megbízhatóbban tudják az oldalakat megtervezni, szedni és kinyomtatni, illetve a tartalmat a webre exportálni. Az InDesign CS PageMaker változat segítségével a PageMaker-felhasználók hamar frissíthetnek InDesign CS-re.

"Az InDesign korszerű kódkészlete megoldást biztosít azon PageMaker-ügyfelek számára, akik a hardverkonstrukció és az operációs rendszer innováció legújabb vívmányait szeretnék kihasználni," mondja Jim Heeger, az Adobe alelnöke. "Az InDesign CS PageMaker Edition a legegyszerűbb lehetőség arra, hogy a PageMaker-felhasználók az újgenerációs kiadványszerkesztő platformra frissítsenek."

InDesign CS: a holnap professzionális szedése és tervezése
Az InDesign CS bővelkedik a professzionális oldalak szedéséhez és tervezéséhez szükséges komoly feldolgozó jellemzőkben és új kreatív eszközökben. Támogatja a PageMaker-munkafolyamatokat, a Mac OS X "Panther"-rendszert, és az Adobe Photoshop CS-fájlok, illetve Illustrator CS-eszközök natív támogatásával rendelkezik. Az állapotfüggő kezelőpaletta a munkafelületen egy helyről hatékonyan szöveget formáz, objektumokat szerkeszt és a táblákat finomítja. Az InDesign CS emellett továbbfejlesztett tervezési lehetőségeket biztosít vetett árnyékaival, kiváló tipográfiai kezelőszerveivel és szerkeszthető átlátszóságkezelő szerveivel.

A PageMaker bővítménycsomaggal továbbfejlesztett jellemzők
Az Adobe PageMaker bővítménycsomag az InDesign CS-t fontos PageMaker-lehetőségekkel kiegészítve bővíti a konverziós támogatást, amely most már PageMaker 6.0-dokumentumokat, illetve 6.5-7.x, és QuarkXPress 3.3-4x-fájlokat is tartalmaz. Az ALAP InBooklet Special Edition bővítmény ezen kívül a nyomtatás során a dokumentum oldalait automatikusan kilövési próbanyomattá rendezi át úgy, hogy a margókat, a térközöket, a széleket, az ívrövidülést és a kifutón kívüli területeket tökéletesen kézben lehet tartani. Egyéb szolgáltatásai közé tartozik az automatikus felsorolás és számozás, az adatfésülés, a PageMaker vágóeszközéhez hasonlóan működő pozícionáló eszköz, és az InDesign CS-ben a PageMaker billentyűparancsainak megfelelően átállítható billentyűparancsok. Új projektek lerövidítéséhez egy sablonböngésző több, mint 80, vezető tervezők által készített professzionális sablont tartalmaz hirdetés-, névjegykártya-, oklevél- és cégespapírmintákból. Az Adobe InDesign CS PageMaker Edition mellett helyet kaptak a felhasználókat az InDesign legjobb kihasználásában segítő, és korábbi PageMaker tapasztalataikra építő Total Training oktató videólemezei is.

A termékleíró oldalon további információkat olvashat az InDesign CS PageMaker Edition programról.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram